George Soros’ Open-Grenzen-netwerk in Italië

Afbeeldingsresultaat voor soros spider in webWaarom is er een migrantencrisis in de Mid. Zee-regio? Waarom zijn NGO’s erbij betrokken? Omdat er een uitgebreid netwerk van open-grenzen-activisten en dito organisaties aan de touwtjes trekt. Velen van hen zijn direct gefinancierd of samenwerkend met George Soros’ Open Society. Is dit dan illegaal? Niet echt. Politiek activisme maakt deel uit van democratische samenlevingen, maar soms gaat dit te ver en zijn de projectdoelen onrealistisch of onhoudbaar.

Het netwerk van de “immigratie lobby” in Italië bestaat uit internationale NGO’s, gefinancierd door de Open Society Foundation (groen), Italiaanse NGO’s gefinancierd door OSF (blauw) en organisaties met gedeelde projecten met OSF (purper).
Het netwerk is uitgebreid en zit ingewikkeld in elkaar. Met voormalige ministers , Kyenge (immigratie)* (zie onderaan) and Bonino (buitenlandse zaken), beide direct verantwoordelijk voor de grote toevoer van immigranten die Italië verplicht moet opvangen, steunverlenende groepen verantwoordelijk voor mediacensuur, voor juridische steun, verdediging, reclame en publicaties.
Uitzonderlijk, in slechts enkele gevallen, kan men hun budgetcijfers inkijken. Transparantie en openheid staat niet in hun woordenboek.

Het hoofddoel van het Open Society netwerk is de ongelimiteerde migratie door de afschaffing van de grenzen mogelijk te maken via de talrijke anti-discriminatiewetten. Deze doelstelling is duidelijk opgetekend in het oprichtingsmanifest van menige organisatie. De meeste van hen zijn niet vies van enige volksverlakkerij. Hun extreem zicht op de maat-schappij worden zogezegd gestaafd met “feiten” of “gezond verstand”, kwestie van zichzelf een aura van geloofwaardigheid te verlenen, terwijl het slechts om een subjectieve en ideologische interpretatie van (on)feiten gaat en waarbij selectief “ongemakkelijke” informatie verzwegen wordt. De reden waarom de nationaliteit van de crimineel verzwegen wordt. Waarmee toegegeven wordt dat er een probleem bestaat, maar waarover men best zijn mond houdt. Het is typisch voor totalitaire regimes – in geen geval democratische of “open” samenlevingen.
De open-grenzen-strategie van de immigratielobby wordt toegepast door de NGO’s in de Mid. Zee. Of het nu via financiering, publicaties, conferenties, onderzoek, informatiekanalen of rechtstreekse hulp gaat, het netwerk verleent hulp aan migranten, legaal of illegaal.

Ga naar Soros-Sponsored Immigration Network Exposed In Italy voor een beschrijving in detail van alle verbonden open-grenzen-protagonisten, vermeld in bovenstaand relatieverband met Soros Open Society.

We zitten allemaal in dezelfde Titanic:

*

Cecile Kyenge: het Italiaanse paard van Troje

 

 

2 gedachten over “George Soros’ Open-Grenzen-netwerk in Italië

  1. In Hagalil van 16 juli.

    Orban heeft Miklos Horthy eer bewezen, om de aanhangers van Jobbik te winnen.
    Orban heeft bovendien een vijand nodig met wie hij zijn systeem van nationale samenwerking kan versterken. En zo schrikt hij er niet voor terug de ‘internationale speculant’ Soros, te verwijten dat hij verantwoordelijk is voor de massale toestroom van illegalen uit het midden-Oosten.
    Hongarije wordt met anti-Soros plakkaten overstroomd, waarop dikwijls ‘stinkende jood’ te lezen staat (mocht dit dan al zo zijn heeft Orban dit alleszins niet op de plakkaten laten drukken), maar hoe wilder het verwijt hoe meer hij wordt geloofd.
    De grootste joodse organisatie Mazshihizz protesteerde tegen deze op antisemitische gronden gestoelde campagne (alles is tegenwoordig antisemitisme) Orban antwoordde dat hij met zijn politiek ook de joden in Europa beschermde en klaagde dat de joden niet aan zijn zijde staan. Ook de ambassadeur van Israël in Boedapest verwittigde dat de anti-Soros campagne, niet alleen kritiek aan een persoon is ‘maar ook treurige herinneringen wekt en haat en angst zaait.

Reacties zijn gesloten.