Cecile Kyenge: het Italiaanse paard van Troje

italien

Italiaanse minister opent EU-poort voor Afrika

Italië heeft een regering met nieuwe ministers, o.a. een kersverse minister van integratie.  Nou en, zegt u?  Italië heeft sinds 1945 al 64 nieuwe regeringsvormen gehad.  Maar nog nooit werd een zwarte minister beëdigd.  En de verrijkende regeringsdeelneemster schrijft enkele uren na haar eedaflegging al geschiedenis.  Zij heeft immers duidelijke eisen:  minderjarige vreemdelingen en alle op Italiaans grondgebied geboren baby’s moeten automatisch de Italiaanse nationaliteit krijgen.

Cecile Kyenge heet ze, de Italiaanse open-deur-minister.  Ze werd in 1964 in het toenmalige Zaïre geboren.  Haar vader had vier vrouwen en 37 kinderen.  In 1983 trok ze  naar Italië om medicijnen te studeren, want de Katholieke Universiteit van Rome had haar een studiebeurs beloofd.  Christelijke vrouwenverenigingen steunden haar en ze haalde haar diploma als oogarts.  Tijdens haar eerste toespraak als minister verdedigde ze haar multiculturele achtergrond en bevestigde haar plannen om de immigratiewetgeving om te vormen.
En blijkbaar omdat ze zo trots is een zwarte Italiaanse te zijn wil ze ook nog de rest van Afrika naar Italië halen. Voor Italië moet in de toekomst het “lus soli”, het recht van de bodem volgens het principe van de geboorteplaats, gelden en niet meer zoals tot op heden het “lus Sanguinis” (het recht van het bloed), dat de afstamming als principe handhaaft.
In klare taal betekent het niet meer of minder dat illegale immigranten zo snel mogelijk zwanger dienen te worden en binnen de Italiaanse grenzen een kind op de wereld zetten, opdat dit kind automatisch een Italiaanse burger en bijgevolg een EU-burger kan worden.

Wie wil weten in welke EU-landen de “lus soli” geldt voor de automatische nationaliteitsbepaling verwijzen wij verder naar de webstek Oesterreichische Gesellschaft für Europapolitik (klik hier).
Het zal niemand verbazen dat het land b al langer alle deuren en ramen open gezet heeft.  En niemand in de regering denkt eraan die te sluiten.

FVE

Bron: PI

5 gedachten over “Cecile Kyenge: het Italiaanse paard van Troje

 1. Ge zou er kippenvel van krijgen . Na een steeds maar voortdurende invasie van Islammers Mogen we nu in Europa een tsunami verwachten van zwarte Afrikanen die de Italiaanse cultuur gaan verrijken met tam tam geroffel . Ik zou die Celine met haar 37 vaders en haar vier moeders , bewonderen ,indien die madame , haar opgedane ervaring en studies zou gebruiken om , haar land , haar volk , wat meer levenskwaliteit te geven. Maar Nee ! het is uiteraard eenvoudiger , meer winstgevend en veiliger want in haar land van oorsprong zou ze waarschijnlijk eindigen in een grote pruttelende kookpot onder een zacht vuurtje . Ze is echter niet uniek , ze zitten in ons fatherland en elders in Europa ook al in de politiek , zetten een grote smoel op en proberen ons te beschaven naar hun middeleeuwse normen . Ik hoop echter voor madame Cecile , dat Berlusconi geen zwartjes lust . Niefanier , hoe zou dat klinken in het Italiaans ?

  • We zullen het aan De Gucht vragen; die zal al wel een aardig mondje Italiaans spreken.

 2. Men blijft ons tegen wil en dank de multicul door de strot rammen. Men zou beter aan de studiebeurs een VERPLICHTING koppelen dat deze studenten terug naar hun land van herkomst moeten om daar hun ervaring in te zetten
  ( zoals ook Rene schrijft ).

 3. Heeft onze geachte Redactie dan geslapen toen men de nieuwe regering in Frankrijk vertoonde in de dagbladen (?)… Cecile Kyenge had dààr al een voorloopster als allochtoon minister van vreemdelingzaken: Donkerder-getint én moslima !
  Geen wonder dat hun “Monsieur le Président” in de populariteitspolls vliegensvlug naar het dieptepunt daalt. (doch: eigen schuld, dikke bult want het waren wél de allochtonen die hem de overwinning schonken…) iets dat ons, binnen een paar verkiezingen ook te wachten zal staan —> wees er maar zeker van. Grrrrrr.

 4. Conclusie: Geef NOOIT een stem aan een partij waar allochtonen opstaan, poepsimpel en zeer efficiënt.
  Als morgen het VB zou aankomen met een allochtoon dan krijgt ook het VB géén stem meer.

Reacties zijn gesloten.