Gemeentelijke politie van Nice onder druk gezet om rapport te vervalsen

Hallucinant.  Het Franse ministerie van binnenlandse zaken eiste een ‘aangepast’ verslag van de aanslag in Nice.

Sandra Bertin is meer dan duidelijk.  De dag na de aanslag in Nice kwam een commissaris van de Place Beauvau (Min. Bin. Zaken, Parijs) haar opzoeken in het stedelijk toezichtcentrum (bewakingscamera’s) van Nice met het verzoek een rapport op te stellen met aanduiding van de stedelijke politie op het beeldmateriaal van de camera’s met daarbij de uitdrukkelijke vermelding dat de federale politie eveneens aanwezig was op twee specifieke plaatsen in de filmen.

Zij weigert want er is daar geen spoor van federale politie.  Dan vraagt de commissaris een rapport per e-mail te sturen, een rapport dat kan ‘aangepast’ worden.

Zij weigert.  Dan komt het hoofd van de stedelijke politie tussen.  Zij wordt meer dan een uur onder druk gezet.  Vervolgens moet ze twee rapporten opstellen: een ‘aanpasbaar’ exemplaar en een correct exemplaar.

Enkele dagen later krijgt ze het bevel van de anti-terreurcel het beeldmateriaal van zes camera’s, die de aanslag filmden,  te vernietigen.  Officieel heet het om lekken in de pers te vermijden…

De minister van justitie ontkent alles.

1 gedachte op “Gemeentelijke politie van Nice onder druk gezet om rapport te vervalsen

  1. Met deze tussenkomst van de min. van binnenlandse zaken Cazeneuve wordt het dan ook duidelijk dat het hier ging om een “false flag” georganiseerd vanuit het buitenland met franse hulp. Jean Marie Le Pen heeft daar , n.a.v. de Charlie Hebdo zaak, toen ook al de aandacht getrokken op de betrokkenheid van westerse geheime diensten. Het betekende zijn “exit” bij de partij, met een “vadermoord”.
    Als men weet wie de werkelijke meesters zijn van Cazeneuve , dan is alles ook duidelijk. Er mogen immers geen sporen zijn in de richting van de organisatoren & opdrachtgevers!!!
    Er wordt dan ook door de ganse “kliek in Parijs” een nooit geziene bloederige komedie opgevoerd.

Reacties zijn gesloten.