Geld verdienen met je testosteron?

Afbeeldingsresultaat voor te huur huurling

Verhuur jezelf!

Naar verluidt is de interimsector voor veiligheidsdiensten een snelgroeiende branche met grote winstmarges die een uitgebreid aanbod verstrekt, gaande van begeleiding van geldtransporten, het uitspitten van (hand)bagage op de luchthaven, de zorg voor orde op festivals, tot militaire inzet onder het flexibele mom van “rebel”, “oppositie”, “vrijheidsstrijder” of “religieuze extremist”.

Eine Übersicht über das Söldnertum mit ausgewählten Zahlen. (Grafik: Libya 360)
PMC : Private Military Company

Wat naar verluidt bij alle veiligheidsdiensten bekend is, maar hier zelfs niet fluisterend door de media over gepubliceerd wordt, is dat ook in Syrië vrijbuiters, die het gat in de markt zagen, actief waren (resp. nog zijn), de zgn. privé aannemers van geweld, de makelaars van de dood. Zoals bv. Malhama Tactical in Syrië, die opleidingen verschafte aan terroristen zoals HTS (al-Nusra), de Oeigoeren en andere lieverdjes die zich momenteel in Idlib met de hulp van het Westen verschanst hebben.

Malhama Tactical kreeg, zoals gezegd, niet veel aandacht maar kende in Syrië een veelbelovende groei. Deze werd opgericht in mei 2016 (was echter in een andere vorm actief sinds 2013) door Abu Rafiq (ook Rofiq geschreven – hij werd enkele malen dood verklaard en herrees telkens weer onder een andere naam) als een onafhankelijke groep die opleidingen verschafte aan zgn. “rebellen” en notoire terroristen in de Syrische provincies Idlib, Hama en Aleppo. Vooral prominent aanwezig in Idlib, waar ze zich intussen ook zelf gemoeid hebben in het strijdgewoel tussen en met de verschillende terroristengroepen – zolang ze maar betaald worden. Malhama Tactical mag zich de eerste djihadistisch privé militair bedrijf noemen (PMC), met de duidende alias “The Blackwater of Jihad”. (*zie onderaan). Elke band met de Witte Helmen is puur toeval…

Wie wou solliciteren moest “gemotiveerd voor de actie… een harde werker… en een sympathisant van de revolutie…” zijn. Verder moesten de kandidaten vechtervaring hebben en een goede gezondheid genieten. De opleiding gebeurde in kleine groepjes met zowel handwapen-, Kalashnikov- en een raketwerpers-opleiding. Scherpschutterij was niet hun inbegrepen in het programma. Daarentegen wel een cursus medische zorg. Het elitecorps van HTS, de zgn. rode troepen, zijn hun realisatie. En de opleiding tot mol, tot saboteur binnen de vijandelijke rangen hoorde ook tot hun kerntaken. (…) Onderstaande video dateert van 2017. Nadat de stad Aleppo door het Syrische leger bevrijd werd, zat Malhama Tactical in financiële problemen. Zijn klanten waren teveel bezig met elkaar uit te moorden, te vluchten… om nog goesting te hebben voor een gedegen opleiding te betalen.

In de VSA is een huurlingenmakelaar een even eervol beroep als een verzekeringsagent of een immo-bemiddelaar. Maak kennis met de voorwaarden: “The Ultimate Guide To Becoming A Private Military Contractor”

En hier vindt u enkele jobaanbiedingen met een loon van $ 500 tot $ 800 per dag!