“Geestelijke leider of nuttige idioot”?

… Vraag blijft wat Bergoglio daar doet op die foto (bovenaan). Hij staat in het midden tussen de “guardians” onder een schilderij van de Verrijzenis van Jezus. Medestichter Lynn de Rothschild noemde hem recent de “morele leider” van het hele project. Is Bergoglio die geestelijke leider die alles in banen leidt of is hij de nuttige idioot die het Vaticaan als een extraterritoriale globalistische interface inricht tussen Bilderberg, Davos, de Groep van 20 en 30, hun denktanks, de Westerse diepe staat en de diepe kerk? Waarom meedrijven met de uitzichtloze Westerse confrontatiepolitiek tegen Rusland en China? Verkoopt hij niet zijn ziel? Hij alleen kan de Kerk niet ten gronde richten, verre van, maar het blijft een trieste bedoening…. “

U stelt zich de vraag waar u die foto kunt bekijken, waar u een bijhorende verduidelijking kan vinden. Inderdaad, de b.v. paragraaf is eigenlijk de afsluitende vraag van een zeer onrustwekkend artikel, en niet alleen verontrustend voor R.K. gelovigen.

Lees: Het franciscaanse kapitalisme

Er wordt verwezen naar: https://katehon.com/en/article/deep-state-aims-and-actors

Ter illustratie:

4 gedachten over ““Geestelijke leider of nuttige idioot”?

 1. Nuttige idioot is de beste omschrijving. Als er iemand de gelovigen die er nog zijn een loer heeft gedraaid dan is het deze Paus lid van de maffia in de Kerk, het Instituut. Met hem zullen de verloren schapen niet terug naar de schaap stal gaan.
  Het is met pijn in het hart dat ik als gelovige(in het goede zin) kijk naar de vele schandalen, de mis opvattingen ten aanzien van de islam,het goedkeuren van genders buiten het echt huwelijk tussen man en vrouw, het roekeloze gebruik van de gelden die ze gekregen hebben van de goedgelovige zielen, het verwaarlozen van het kind en vele andere opvattingen die een rechtvaardige kerkvader niet doet. Schande en oneer is zijn deel.

 2. Hij is geen van beiden… maar een verrader die daar door de 2 Olifanten in de kamer, werd geparachuteerd. Of nog duidelijker : de duivel op de Paustroon.
  Onmiddellijk na zijn verkiezingen kwamen er gelukwensen van de loge uit Buenos Aires en vanuit Israël. Als je “vijanden” je feliciteren, dan is er str.. aan de knikker.

  Sinds 1830 zijn de Rothschild’s adviseurs van het Vaticaan. Sinds 1958 zitten we opgescheept met loge Pausen. Het Vaticaan is volledig in de greep van de logemaffia’s, zie lijst van Pecorelli, die na het bekendmaken ervan werd vermoord. Daarvoor was de Causa Nostra ook al jaren actief, zie banco Ambrosiano met Calvi en Sindona. En de laatste jaren kwam er dan nog de pedo maffia bij, met seks schandalen. (zie o.a. het tragische lot van het meisje Orlandi Emanuela). Kortom, een poel van zonde, ontucht en verderf. Of ook “Een vis begint te rotten aan de kop” (cfr. Karl Marx).

  En op die mesthoop speelt Bergoglio dan zijn rol die hem is opgedragen door de 2 Olifanten in de kamer. Hij staat daar dan ook niet per toeval op die foto. Van een gewezen buitenwipper kan men niets anders verwachten :
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2013/12/30/eindejaarsvraagjesvaneengewezenbv-williamvanlaeken-1-1818958/
  met citaat :“Jorge Mario Bergoglio, een jongen die nog ooit in Buenos Aires buitenwipper is geweest, schopt het tot paus Franciscus. Wat een cultuuromslag in het Vaticaan!”. (=einde citaat).

  Zijn opdracht is de definitieve vernietiging van de Katholieke Kerk, zoals gepland werd in de Kabbala, met behulp van de 5de colonne die na een lange mars door de instellingen, stilaan alle sleutelposten in handen heeft, in het Vaticaan. In België is de afbraak al volledig, dankzij een hoge geestelijke, die toen men hem een video toonde, de gevleugelde woorden uitsprak :” Sta ik er ook op ?”.

  Het Vaticaan is nu volop ingeschakeld in de strategie voor een communistische NWO.
  En louter ter info, een lange tekst in het Engels over het geheime verdrag van Verona dd. 1822 :
  https://stateofthenation.co/?p=94818
  met titel : “CRUCIAL HISTORY: How the Treaty of Verona initiated the New World Order conspiracy to take over the Planet. – THE TREATY OF 1213…THE MAGNA CHARTA 1215…AND THE SECRET TREATY OF VERONA 1822” (=einde titel).

  Dit Verona verdrag van 1822 was mij nog niet bekend, en momenteel kan ik dat dan ook nog niet inschatten op zijn juiste waarde

 3. De heilige Kerk is al langer dan vandaag geïnfiltreerd door haar vijanden; degenen die zich daar voor de Tweede Wereldoorlog tegen verzetten worden heden door academici de “integralisten” genoemd maar waren eigenlijk gewoon de katholieke krachten binnen de Kerk die het verderf probeerden tegen te houden.

  Wat echter de huidige paus betreft: In 2013, nadat Benedictus XVI zijn aftreden had aangekondigd, werd op het internet gelekt dat de volgende paus een Argentijn ging zijn. Het is duidelijk Bergoglio geworden die reeds een zeer slechte reputatie had in Argentinië. De anonieme persoon die de troonsbestijging van de Argentijn vooraf had gemeld zei dat hij “a “very close to Vatican” person” als contactpersoon had. De Argentijn zou geselecteerd geweest zijn omdat de VS wederom meer invloed wilden in Zuid-Amerika; ik vermoed dat het dus om een ruil ging onder de judeo-maçonnieke krachten waarbij Zuid-Amerika dan een paus in Rome kreeg in ruil voor meer VS-invloed in het zuiden. En achteraf hebben we dan ook gezien dat Obama een ambassade opende in Cuba; de onrust die we in recente jaren in Zuid-Amerika gezien hebben omtrent bijvoorbeeld Evo Morales en Nicolás Maduro werd ongetwijfeld ook gestuurd door de VS. De contactpersoon gaf ook te kennen dat de krachten die Bergoglio geselecteerd hadden de bedoeling hadden om hem als de laatste paus de geschiedenis in te doen gaan.

  Vanaf het begin hebben we gezien hoe Franciscus een vlaag van protestantisme ontketende tegen de katholieke godsdienst. Momenteel is hij bezig met een poging de Romeinse Ritus te doen verdwijnen, een ritus die niet verboden kan worden, ook niet door de Paus van Rome, omdat die volgens de overlevering substantieel afkomstig is van de Heilige Apostelen Petrus en Paulus. De Romeinse Ritus ademt dan ook de katholieke strijdvaardigheid uit die door het modern jargon “extremistisch” genoemd wordt, en daar wil de Argentijn niet van horen die een haat heeft tegen al wat katholiek is; ook herinnert de Romeinse Ritus de gelovigen eraan hoe het komt dat de Judeeërs voortdurend complotteren tegen God en de mensheid, en ook daar wil de Argentijnse kameraad van de rabbijn Abraham Skorka niets van. Bekijk maar de controverse rond het oud Goede Vrijdaggebed betreffend de Judeeërs om te zien wat ik bedoel. Aan die controverse kunt u zien welke krachten het Vaticaan geïnfiltreerd hebben.

  Het lek over de Argentijnse paus door mij vernoemd staat gearchiveerd op het Internet Archive; het betrof het forum “Godlike Productions”. Aan de tijddata bij de posts kan men zien dat de posts dateerden van voor het verschijnen van Franciscus als Paus van Rome; ik herinner mij zelf de pagina gezien te hebben in 2013, maar na de verschijning van Paus Franciscus.

Reacties zijn gesloten.