“Geen weg vooruit is zo moeilijk als de weg terug naar het gezonde verstand”

Afbeeldingsresultaat voor *"Kein Vormarsch ist so schwer wie der zurück zur Vernunft"

De gewestregering heeft niets geleerd uit haar fouten in het verleden. De AfD van Baden-Wurttemberg vroeg een objectief onderzoek naar de medisch bewezen leeftijd van zgz. minderjarige vluchtelingen omdat men vermoedt dat bij de leeftijdsgegevens nogal dikwijls gelogen werd.   Bleek geen overbodig onderzoek, want minstens de helft bleek officieel volwassen te zijn en bij de andere helft mag men uitgaan van veelvuldig bedrog.  Het meest eclatante voorbeeld: een zgz. minderjarige Hussein K – leeftijd 16, vervolgens 18, 19, 22, die een meisje verkrachtte en vermoordde in Freiburg, die zelfs voorafgaand, en route naar Merkelland, van een soortgelijke misdaad beschuldigd werd op Korfoe, voorlopig vrijgelaten werd in afwachting van zijn proces, bleek uiteindelijk geen tiener maar te zijn, maar wel een dertiger.  Hussein kreeg een kinderarts als voogd, die tot zijn verdediging aanvoerde dat hij zijn beschermeling slechts af en toe te zien kreeg, … “een in zichzelf gekeerde ‘jongen’, die weigerde over zijn afkomst en leeftijd te praten”… vandaar dat het hem niet opgevallen was dat de tienerjaren van de ‘jongere’ al een hele tijd verstreken waren…

Niet meer of minder dan bewuste misleiding, stelt Dr. Christina Baum.  Misleiding die leidt tot een enorme meerkost voor de overheid.

Ter illustratie: In Mannheim zitten ze met hun handen in het haar: een bende onbegeleide minderjarige vluchtelingen uit Prachtlanden zoals Marokko en Algerije stelen gewoon op straat, bedreigen voorbijgangers en vernielen hun opvangplaatsen.  Velen zijn recidivisten, maar de politie is machteloos.  Onder de 14 kan justitie sowieso niet ingrijpen. En de lieverdjes weten dat maar al te goed. De socialistische burgemeester schreef een klaagbrief aan de CDU-binnenminister “De jonge vluchtelingen zouden elke integratie weigeren.  Mannheims burgers zouden het probleem zien als een tekortkoming van de staat, de sfeer zou zich bedreigend ontwikkelen.  En ze kunnen niet ingrijpen gezien hun ‘speciale nood aan bescherming’ (… van de ‘jongeren’, niet van de bio-Mannheimers).  En daarom wil de burgemeester hen in een gesloten opvangplaats laten opnemen…”

“Wir schaffen das,” zei Merkel.  En het met de erfzonde beladen Duitsland volgde tot op de grens van de zelfvernietiging.