Gaslighting, brainfucking… ‘moderne woorden’ voor…

Afbeeldingsresultaat voor hersenspoeling…. gedachtenbeheersing door duistere figuren zoals Soros, zelfverklaarde democratische politici en de media

Definitie: ‘Het is een manipulatietechniek waarbij het besef van de realiteit wordt aangetast en vervormd.”

Dertig minuten verheldering over hoe ons denken en handelen al dan niet op de achtergrond gemanipuleerd wordt.  Juist.  Wij hebben daar zelfs geen dertig seconden voor nodig, maar wij zijn dan ook genetisch gemanipuleerd.

 

 

 

4 gedachten over “Gaslighting, brainfucking… ‘moderne woorden’ voor…

 1. Hersenspoeling staat voor alles wat links is , daar krijgen we dagelijks voorbeelden van …. Gedachtenbeheersing staat voor alles wat rechts is .
  Het probleem is hoe kun je een “gehersenspoelde” overtuigen dat hij niet goed bezig is ? Allahneukers die zijn ook allemaal gehersenspoelt , ze geloven nog in sprookjes , zoals links , vandaar dat ze het goed kunnen vinden met elkaar

   • Ik heb wat dieper gezocht in de verschillen
    Zijn de linkse niet gehersenspoeld door de politiek
    Is het niet naar waarheid dat rechts staat voor beheersing van de gedachten , niet staan lullen maar eerst nadenken om geen onzin uit te kramen , zoals de “correcten”

    • Kadertje lezen, René. Beïnvloeden is het stadium vooraf; onze gedachten (en beslissingen) beheersen is de ultieme droom van links, Stockholmsyndroom.

Reacties zijn gesloten.