Ga in ‘t verzet

FAKKELTOCHT: geen megamoskee In Antwerpen!

Na een protestactie ter plaatse, een verzetsavond in het nabijgelegen café ‘De Luchtbal’ en een petitie organiseert Vlaams Belang Antwerpen nu een fakkeltocht. Verzet u tegen de islamisering van onze samenleving en doe mee op dinsdag 21 februari om 20u (parking Havanastraat-G. Simondslaan)! Er is gratis busvervoer om 19u aan Berchem-kerk en om 19.30u aan ons secretariaat Van Maerlantstraat (inschrijven via: 0498 76 54 14).

5 gedachten over “Ga in ‘t verzet

 1. Spijtig , ik zou zeker aanwezig zijn maar ik woon te ver van de luchtbal. Ik zou het als een plicht beschouwen tegenover mijn kleinkinderen. Het zal echter niet helpen die moskee zal er komen of we dit nu graag hebben of niet. Onze politieke top zal daarover beslissen, niet het volk . De Islammers lachen ons vierkant uit , trouwens hun gebed tot die hersenschim is ook symbolisch . Ze laten allemaal hun kont of achterwerk zien , wat zoveel wil zeggen als ….kust mijn ……..

  • Beste Rene,
   Ook ik vrees dat de mosselkeet er zal komen. Waarschijnlijk heeft madam Homans al de nodige subsidies vrij gemaakt. Een stad met een NV-A Burgemeester die hiervoor toelating geeft stemt hopelijk tot nadenken bij de NV-A stemmers.

 2. Ik zou gaan mocht er gedemonstreerd worden tegen de ware schuldigen.
  De politieke oorzaken van deze ramp gaan tot aan de grenzen van wat vandaag niet verwoord mag worden over de globale macht achter deze invasie: alles wat menselijk is en waarde bezit, vernietigen. En omdat de blanke Europeaan er nog altijd teveel van bezit, wil deze macht de Europeaan de genadeslag geven.
  Op grond hiervan overspoelt ze Europa met vreemde migranten waarvoor ze gigantische middelen inzet.
  Iedereen die nog over een minimum aan gezond verstand beschikt, moet het duidelijk zijn dat heel wat wordt ingezet (o.a. duizenden mensensmokkelaars)om op betrekkelijk korte tijd miljoenen mensen, van duizenden kilometers ver, hier te doen belanden.
  Europa wordt een conflict bijgebracht dat zo brutaal is als WOI en WOII, oorlogen waarvan de schuld bij diezelfde globale macht ligt.
  De invasie is het eindresultaat van een reusachtig verborgen proces dat een burgeroorlog tot doel heeft en Europa in een dertigjarige oorlog zal doen belanden, naar het voorbeeld van de vorige, en eveneens het werk van…

Reacties zijn gesloten.