Frank VDB’s Duitse collega is duidelijk: meer virus = meer macht

Wir verhinderen, dass die Pandemie endet!

De Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach (SPD) is de laatste tijd niet de meest welbespraakte. Hij verandert zijn advies nog sneller dan de expert-tv-vedette, u allen bekend en weet op de duur niet meer hoe hij zich niet nog meer op glad ijs beweegt. Praktisch elke dag is er wel iets nieuws: zo stelde hij dat “een vaccinatieplicht absoluut moet opgelegd worden vooraleer ze overbodig wordt.”

“Die Impfpflicht muss schnell kommen. Wir können nicht darauf warten, dass eine Impfpflicht überflüssig wird, weil wir eine sehr hohe Durchseuchung der Bevölkerung haben.“

Vervolgens schakelde hij een versnelling hoger: “… We moeten voortdoen. We kunnen niet stoppen. We kunnen niet zeggen dat wij met Omikron stoppen. Omikron zal niet het einde van de pandemie betekenen… en zelfs indien, dan zullen wij dat verhinderen.”

„[…] Und wenn es weitergeht, dann müssen auch wir weitermachen. Wir können nicht aufhören, wir können nicht sagen mit Omikron hören wir jetzt auf. Omikron wird die Pandemie auch deshalb nicht beenden, wenn es jetzt tatsächlich so wäre, was wir verhindern werden. […]“

En de vierde “opfrissings”prik komt er ook:

1 gedachte op “Frank VDB’s Duitse collega is duidelijk: meer virus = meer macht

  1. In verband met de heisa over het covid virus heb ik gisteren, 19/1, de uitzending “hartaberfair” op de ARD gevolgd. Daar kwam als grootste fout in het beleid in elk land voor dat de belofte door de politici verkondigd dat men na de inenting terug de vrijheid tegemoet ging de grootste dwaling van deze eeuw is. Om de eigen verantwoordelijkheid af te wentelen hebben de politici zich allen het schild der onschuld willen behalen. Deze beslissing is de bakermat geworden van de negatieve houding van de bevolking ten aanzien van de vaccinatie. Geen enkele weerlegging kan deze mentaliteit doen veranderen.

Reacties zijn gesloten.