3 gedachten over “Fort Europa volgens Washington Post

 1. Al die hekken samen zijn nog veel minder lang als het hek tussen de VS en Mexico (3300km). Fort America?

 2. Als men weet wie de Washington Post controleert, en men weet wie de drijvende krachten zijn achter deze vreemdelingeninvasies in de EUSSR..(zie mijn andere reacties), dan is het volledig logisch dat deze krant ingeschakeld wordt in de “psychologische oorlogvoering” tegen de Europese bevolkingen.
  In de VSA gebeurt ten andere hetzelfde om dit land ook te overspoelen met vreemdelingen.
  Het hek tussen de VSA en Mexico is zo lek als een zeef. De Obama administratie heeft ten andere niet de minste bedoeling deze immigratie tegen te houden.
  http://freebeacon.com/issues/obama-admin-plans-more-executive-action-on-immigration/
  De EUSSR omschrijven als een “fort” tart alle verbeelding. Moest het inderdaad maar waar zijn!!
  Het gaat hier dan ook om een nooit gezien intellectuele terreur cfr. de principes van Sun Tzu, Alinsky, Gramsci en de Frankfurter Schule!!
  Daar tegenover staat dan een verzet dat ofwel wordt doodgezwegen ofwel wordt gecriminaliseerd!!(via de strafbaar gestelde zo gezegde haatmisdrijven).
  Zoals de redactie ook al laten verstaan heeft, zal de repressie tegen het zeggen en schrijven van de waarheid dan ook nog toenemen. Het is immers over deze “waarheid” dat het gaat, en dus niet over een “bloemrijk taalgebruik”.
  De “waarheid” die dan betrekking heeft over de verborgen agenda’s van de verraders en hun zetbazen!! Het gaat hier immers over gans crimineel systeem dat baadt in een nooit geziene sfeer van leugens en bedrog.
  We zitten dan ook volop in “1984” van George Orwell, en in “Le camp des Saints” van Jean Raspail!!.
  In de huidige toestand zijn er echter geen stalinistische processen mogelijk, maar de problemen zijn anderzijds vlugger en eenvoudiger op te lossen met “ongelukken” en “zelfmoorden”.
  Men dient dan ook een bijzondere aandacht te hebben voor schrijvers van de waarheid die “verongelukken” of “gezelfmoord” worden.

 3. We hebben in “mei ’40” gemerkt hoé het afgelopen is met “het sterkste fort van Europa”…Eben Emael : een onoverwinbare vesting mèt een bemanning van 3.000 {DRIEDUIZEND} SOLDATEN werd ingenomen in enkele uren door het ganse Duitse leger… NEE HOOR, door ènkel 87 {ZEVENENTACHTIG} vastberaden Duitse soldaten die, vanuit onverwachtte hoek, (met zweefvliegtuigen) hun aanval plaatsten.
  De toekomstige overweldigers van Europa zullen zelfs niet zoveel moeite moeten doen…. Europa laat het hen DAGELIJKS met duizenden (mèt open armen) het “fort” (???) binnen. 🙁 en wij, autochtonen, kunnen ènkel maar een vuist in onze broekzakken maken èn een “gvd” tussen onze tanden grommen.

Reacties zijn gesloten.