25 gedachten over “Feesboek

 1. Haha: alleen mooie vrouwen zijn rechts blijkbaar! Zeer tegen de zin van de eeuwig linkse duitser die komt eisen dat de pagina verwijderd wordt wegens fascistisch, in D de standaarduitdrukking voor ‘niet-links genoeg’.

 2. Indien de tekst vooraan moest staan bij deze jonge dame zou de tekst wellicht nog meer opvallen. Maar al bij al een toffe polo.

 3. Natuurlijk heeft rechts geen complexen ! Wij weten wat we willen en weten ook wat we niet willen . Links heeft die complexen wel , ze draaien rond de pot , vertellen hun aanhang sprookjes . Het ergste is , dat ze overtuigd zijn van hun eigen leugens , tot ze het scheel op hun neus krijgen . Ze worden dan verplicht om de bevolking terug in’t slaap te wiegen met nieuwe vertelsekens . In vaktermen heeft dat een naam…. “Politiek” Op de universiteit kunt ge leren hoe ge met de kl… van de bevolking kunt spelen terwijl ge de zakken ongestraft kunt vullen . Dat heet dan “Politieke Wetenschappen”

 4. Geplukt van faecesbookpagina in kwestie:

  “Justnationalistgirlsღ We are European nationalists – so in the first place we fight for the freedom of the European peoples.

  That does not mean that we don’t sympathize with nationalist currents outside Europe, like the Palestinians, Arab nationalism, Tibet, the Native Americans or any other people that fights for its tradition.”

  Grieten die sympathiseren met de “Palestijnen” en de Arabische nationalisten vertrouw ik eerlijk gezegd voor geen haar.

  Zomaar plat gaan voor iets met een paar tetten en een spleet is nogal zwak, vindt uzelf ook niet.

  • Uit uw reactie neem ik aan dat u alle Palestijnen onderbrengt bij Hamas, dat dit volk geen geschiedenis heeft en bijgevolg pas ontstond bij de oprichting van Israël? Respect hebben voor de rechten van het door China onderdrukte volk in Tibet en de in reservaten geplaatste Indianen, is plat gaan voor iets met een paar tetten en een spleet. Wat dat ‘iets’ dan ook mag zijn, een apin?

  • De Palestijnen verdienen zeker een eigen staat, maar dan over de rivier. Niemand kan leven met buren die je alleen maar dood willen, slechts gescheiden door en haagje.

  • Justnationalistgirls zijn -zoals de naam doet vermoeden- Nationalisten. Ze behoren niet tot de groep van banale liberaal-populistische Islambashers waartoe ik vermoed u behoort.

 5. Uiteraard verdienen de Palestijnen een eigen staat! Er zijn genoeg plekken waar ze die kunnen inrichten: Syrië, Saoedi-Arabië, Irak, Iran, Afghanistan en noch meer van die prachtlanden. Plaats genoeg daar.

   • Niemand heeft hen te willen. Ze hebben al een land. Dat hen is afgenomen. Een onrecht dus. Een onrecht waartegen Nationalisten zich verzetten.

    • En de Joden hebben geen rechten? Mogen nationalisten hen een eigen staat gunnen?

    • Wij moeten hier toch ook opschuiven voor de moslims? Waarom zouden moslims elders in de wereld op hun beurt dan eens niet opschuiven voor anderen?

     • Het ene onrecht maakt het andere niet goed. Wij ons land, zij het hunne. Dat is nationalisme.

 6. Erika,
  Laat ons dan maar beginnen met alle moslims naar HUN land terug te sturen, voordat ook nog eens alle Palestijnen naar hier komen…

 7. Voor de oprichting van de staat Israël woonde in Palestina tot 1878 ca 15.000 joden.
  In 1882 tot 1903, na de stichting van de 1ste zionistische nederzetting, Patach Tikwa komt de eerste golf van 25.000 joden naar Palestina (voornamelijk Russische)
  In 1904 tot 1914 komt een 2de golf van ca 40.000 joden uit Polen en Rusland.
  Vanaf 1948 komen uit de Arabische landen ca 600.000 joden aan.
  Die immigratie is aangezwollen tot op de dag van vandaag waar Israël een joodse bevolking heeft van 6.000.000.
  Op wereldniveau wordt het aantal joden geschat op 14.000.000, dus 8.000.000 zijn verspreid over de hele wereld, met een miljoenen concentratie in New York.
  Aan de hand van die cijfers kan ieder zijn conclusies trekken.

   • Dat zal blijkbaar geen probleem zijn want zoals je bij Theodore Herzl, in zijn dagboeken kunt lezen, lopen de grenzen van die staat van de Nijl tot de Eufraat.

    • Voor mijn part mag Israel alle omliggende Staten innemen. Dit constante anti-Israel pro Palestijnse commentaar is in mijn opinie totaal misplaatst.

Reacties zijn gesloten.