11 gedachten over “Als het kind maar een naam heeft

 1. Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt dat beeleke te vergroten . Ik heb langzaam maar zeker heel dat circus leren kennen . Ik heb ze leren verafschuwen . Ik heb niet het minste respect noch het minste begrip voor heel die troep . Niets heeft heden ten dage zoveel onschuldige slachtoffers gemaakt als de sprookjesbelievers van de Islaaam . Ze kunnen geen enkel positief punt voor onze wereldmaatschappij op hun naam schrijven. Het zijn de nieuwe Nazi’s die samen met hun waan-ideeen , met alle middelen moeten bestreden worden . Moest ik een gelovige zijn , Van de Islaaaam verlos ons Heer !

  • Als ik me niet vergis hebben die nazi’s, toen alle landen, in de dertiger jaren, onder een diepe crisis gebukt gingen, Duitsland tot een welvarende staat gemaakt. Waar zie jij de vergelijking met de volkeren uit de prachtlanden?

   • Moest even in mijn bibliotheek duiken om verder te gaan.
    Uittreksels uit The Patton Papers, die Amerikaanse generaal geeft blijk in zijn brieven en aantekeningen hoe de Amerikanen werden voorgelogen ivm Duitsland.
    Op 31.08.1945 schrijft hij : Actually, the Germans are the only decent people left in Europe it’s a choice between them and the Russians. I prefer the Germans

    Op 2.09.1945 : what we are doing is to destroy the only semi-modern State in Europe, so that Russia can swallow the whole.

    Op 20 juli 1945, doelend op de Duitsers : we are fighting the wrong people.

    Wat hij meemaakte met de joodse Displaced People in de kampen die de Amerikanen voor hen bouwden, in de hospitalen waar blijkbaar zij alleen opgevangen werden en in private home’s, zal ik u besparen.

    • Anna,
     Enkele bruggetjes ter illustratie…over het verraad in het Westen ten voordele van de USSR, en over de moord op generaal Patton die klaar zag.
     Vandaag dragen we hier nog altijd de gevolgen van.
     Dit alles dan in opdracht van de banksters-mafia’s van The City en Wallstreet, die nog altijd “actief” zijn!!!

     http://www.rense.com/general88/patton.htm
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=82418
     http://www.dailymail.co.uk/news/article-1099384/Controversial-General-Patton-murdered-cover-secret-deal-U-S-U-S-S-R–new-book-claims.html

     • In plaats van het verplichte zinnetje op de sigaretten pakjes ‘roken kan de gezondheid schaden’ te plaatsen, zouden ze beter boven ieder nieuwsbericht het verplichte zinnetje ‘de waarheid zeggen kan u de dood kosten’ zetten. Vraag het maar aan Hendrik De Man.

      Bij het lezen van Patton verwonderde het mij, hoeveel -om niet over een massa te spreken – joods displaced people er wel was en ondergebracht moest worden. Verwonderlijk.
      Toen, begin jaren 1960, hier de berichten over Auschwitz verschenen, hoorde ik als zeer jong meisje de reacties van mensen die de oorlog en na oorlogse tijd bewust hadden meegemaakt. ‘We hebben daar nooit over gehoord, we kenden Buchenwald en Dachau, maar Auschwitz?’ was hun reactie.
      Verwonderlijk is ook dat Auschwitz niet tijdens het Nürnberg proces behandeld werd, maar eerst vanaf 1964 in Frankfurt. Met een tussentijd van dus maar liefst 18 jaar tegenover het Nürnberg proces.
      Op Google vindt je de krant AJR Information – association of jewish refugees in Great-Britain. Als je het artikel ‘First stage of the Auschwitz Trial – february 1964’ leest ben je opnieuw verwonderd dat daar nog geen cijfers worden genoemd. Die cijferdans begon pas later.
      Ik kreeg van de vriendin van mijn moeder, Eva Mandelbaum – die ik hier al vernoemde – oude, internationale kranten artikelen waarin die cijfers door de jaren heen varieerden van 1.500.000 miljoen tot 8.000.000 miljoen.

    • Op 20.8.2014 schrijf ik: Dat klopt als een zwerende vinger . In den beginne waren de Nazi’s een zege voor het Duitse volk . Daarna begonnen ze te flippen met al de gevolgen en konden ze vergeleken worden met de huidige IS . De IS met zijn vriendenkring van ongeveer 50.000 leden waaronder de wolfjes en de welpen doen het in omgekeerde richting. Zij terroriseren eerst ,dat het een lieve lust is , zijn in staat voor het uitvoeren van de meest onvoorstelbare wreedheden. Of zij daarna een zege voor hun onderdanen kunnen zijn ? Daar geloof ik niks van omdat de loopjongen van Allah , die luistert naar de naam Mohamed bepaalde zaken in zijn Koran- brochure heeft laten optekenen die niet stroken met de rechten van de mens. Moesten de Nazi’s begonnen zijn zoals IS zou geen enkel haar op het hoofd van Generaal ” “Papers” Patton gedacht hebben iets te schrijven in de zin van “decent people”. UIteindelijk is de enige vergelijking Nazi’s en IS die van machtwellustig en onderdrukking . Het zijn de enigste niet , de geschiedenisboeken staan er vol van . Heel die troep idioten werd naar “exit” geschoven , met groene zeep aan hun buik…. Het geheim van het Nazi succes…. er bestond toen nog geen “Groene Partij” (sic) en deze van IS , ze sleuren er een GOD bij Allahu Akbar !

     • Misschien heeft IS wel één en ander van de Antwerpenaar geleerd, want lees ik niet in de uitgave van augustus 2008 van AJR, The association of Jewish refugees :
      ‘The particular victimisation of the Jews in ANTWERP had its high levels of antisemitism, arising from a culture that combined ethnic FLEMISH NANTIONALISM with CATHOLIC INTOLERANCE led to physical attacks on Jews,, culminating in anti-jewish RIOTS in late August 1939.’
      Zo dat weten we dan ook weeral.

   • ‘van de Islaaam verlos ons, Heer’

    De christenheid heeft ons er al eens proberen van te verlossen, herinner je je? In de tijd toen de islam zijn activiteiten vertoonde in Jeruzalem en Antiochië. Sinds men hier Saladin ging verheerlijken draaide men de feiten om en werd de islam de hoogstaande cultuur en werden de kruisvaarders barbaren.

Reacties zijn gesloten.