3 gedachten over “Familie en Thuis werden vervangen door de dagelijkse coronashow

 1. Die zever en onnozelheid begint de keel uit te hangen. Dat die bende nog niet door heeft dat de kijkers weten dat ze belazerd worden. Remember de uitzending met M. Schauvlieghe over de eerste mars van de onnozele kinderen : de geheime dienst had haar gezegd … dat het zeker niet spontaan was. Nochtans hebben de media die show een jaar lang opgevoerd : spontaan ,tegen de opwarming , voor het klimaat enz.
  En die leugenaars krijgen dan nog subsidies van de staat om ons te beliegen.

  • RogerB,
   De klimaatgekte met de Heilige Greta was inderdaad geen toeval. Mr Wouters heeft daar in de inleiding van zijn Cyclus aflevering van heden al naar verwezen. Het gaat inderdaad om een communistische samenzwering tegen onze Westerse maatschappij en beschaving. Ik wil echter dieper ingaan op Uw verwijzing naar de Staatsveiligheid, waar Schauvliege toen naar verwees, en waarvoor ze diende ontslag te nemen.
   Ik weet niet wat er daar allemaal gezegd is geweest en schriftelijk is uitgewisseld met de Staatsveiligheid, maar wat ik wel weet is, dat de rol van de Sv. bij deze klimaatgekte niet tot deze van boodschapper beperkt is gebleven.
   Bij al deze samenzweringen en “psyops” spelen de logemaffia’s een doorslaggevende rol, zeker in België. Een instrument waar deze logemaffia’s o.a. over beschikken is de Sv. De voornaamste opdracht van de Sv. is de strijd tegen “les sales flamins… extreem rechts, de nazi’s, de fascisten…”. Al de rest is van geen belang. Deze klimaatgekte was dan ook één der vele “psyops” die door de Sv. dan werd ingezet tegen de Vlamingen en de V – Partijen. Bekijk vooral het tijdstip, juist voor de verkiezingen.
   De opmerking van Schauvliege was dan ook gedeeltelijk onjuist, de Sv. fungeerde hier niet als boodschapper, maar als “partner in crime”. En voor één keer dat een tsjeef de waarheid benaderde, diende ze ontslag te nemen, volledig ten onrechte ten andere.
   De Sv. is dan ook een criminele organisatie, met bloed aan de poten. De Sv. was bv. ook op de hoogte van de geplande aanslag op de Delhaize in Aalst , in 1985, maar liet gebeuren. Een aanslag die werd toegeschreven aan de Bende van Nijvel. De Sv. was ook geïnfiltreerd in de CCC, maar liet ook begaan.
   De Sv. en bij uitbreiding de Belgische staat, is dan ook mededader aan deze bloedige terreur.
   Een Belgische staat die ook weet wie er werkelijk verantwoordelijk is voor de aanslagen van maart 2016 in Brussel en Zaventem en waarom, en nu een showproces hierover gaat organiseren met enkele , zoals men in het Engels zegt, ”patsy’s”.
   Een Belgische regering die actief betrokken is bij de Covid 19 samenzwering :
   http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/06/donald-trump-ziet-zichzelf-als-een.html
   met citaten : Donald Trump ziet zichzelf als een existentiële bedreiging voor het ‘Establishment’
   De coronacrisis is géén medische noodsituatie, maar een door het ‘Establishment’ opzettelijk gegenereerde economische crash om onrust te zaaien
   De enige uitleg voor de wereldwijde, misdadige lockdown kan alleen maar zijn, dat Communistisch China en de Democratische Partij in de Verenigde Staten – samen met de WHO – en de Europese staten die loyaal zijn aan de Democratische Partij (Obama, Clinton, Gates, Rockefeller, Soros en de rest van de miljardairs) akkoord waren om de bevolking aan de onderkant van de maatschappij in de Verenigde Staten te verbieden om te gaan werken en als gevolg daarvan uit te hongeren.

   Het idee was, dat een lockdown van twee maanden – een operatie die in de VS vooral door de democratische gouverneurs wordt afgedwongen – in het licht van – Millions of Americans are just one paycheck away from ‘financial disaster’ – voldoende zou zijn om miljoenen mensen in de VS tot de bedelstaf te brengen en om zo – met behulp van agenten-provocateurs – tot etnisch-aangestookte voedselrellen te komen in de grote steden van de VS om zo de herverkiezing van president Donald Trump te voorkomen.
   Naar aanleiding van de sociale onrust die men in de Verenigde Staten doelbewust heeft gecreëerd, staan Communistisch China, de Democratische Partij in de Verenigde Staten en de Europese staten die loyaal zijn aan de Democratische Partij (Obama, Clinton, Gates, Rockefeller, Soros en de rest van de miljardairs), vanaf de zijlijn te applaudiseren en Donald Trump de les te lezen. (=einde citaten)
   Alleen al op basis van de voormelde vb. (=het topje van de misdaad ijsberg ), zitten we hier in dit (on) land opgescheept met een regime dat rot corrupt is tot op het bot, en Vlaanderen bezet, plundert en terroriseert.
   Waar zitten die V – partijen ?? Waar zit de Vlaamse beweging , in de brede zin van het woord ? Al het voormelde, zijn daden van (hoog)verraad. Eis dan ook een repressie & epuratie tegen de verraders .. en de “dood met de kogel”, zoals na WO II. Leg de lat gewoon gelijk.

   • De Vlaamse “Beweging”??? Wat beweegt er nog behalve de moedige mannen en vrouwen van Voorpost? De Vlaamse “vergaderaars” zou een geschikter woord zijn. Of – bij nader inzicht – laat dat “Vlaamse” ook maar achterwege. We gaan geen namen noemen, maar quasi overal is het huilen met de pet op. Heel hun voortbestaan hangt af van subsidies. Zonder deze geen kantoor, geen personeel, geen ledenblad… Dus wordt er – en wij kunnen het weten – vooral veel verzonnen. Spookafdelingen, sprookjeskalenders, nep-activiteiten, vergaderingen met de spreekwoordelijke drie man en zelfs geen peerdekop, gefantaseerde verslagen… en bij heel dit Vlaamse-heir-staat-pal fata morgana moet dan bovendien ook nog rekening gehouden worden met de Somerse samenlevingsvoorwaarden, zoals diversiteit, inclusieve samenleving, integratie, respect, respect, respect… enz… en vooral veel deemoed en begrip voor de verrijking die de “Vlaamse cultuur” mag genieten. Wat nog ontbreekt is een soort dierencharter, een Weyts-canon…

Reacties zijn gesloten.