Europa is failliet, de superstaat maakt haar eigen volk kapot

tower-painting-parliamentEuropa berooft het volk van haar democratisch recht. Referenda worden genegeerd, regeringen worden vervangen door Europa minnende interim regiems zoals in Griekenland. Het volk wordt tot slaaf gemaakt door verplichte tewerkstelling van werkelozen, die dat alleen maar zijn als gevolg van het verschil in vraag en aanbod. Landsgrenzen worden opengezet, zodat mensen uit gebieden met lagere lonen naar het westen van de EU trekken, waardoor daar de werkgelegenheids-problematiek nog groter wordt. Het nazi idee van Europa is failliet. De arrogante regenten in Brussel trekken zich niets aan van het creperende volk.

http://martinvrijland.com/2014/01/30/europa-is-failliet-de-superstaat-maakt-haar-eigen-volk-kapot/

Wat kunt u doen? Boycotten, in opstand komen, protesteren, stoppen met uw hoofd buigen. Niet langer accepteren dat u als maar meer moet betalen. In opstand komen tegen belastingen; in opstand komen tegen de uit het niets gecreëerde en aan u uitgeleende schulden. In opstand komen tegen de banken en hun arrogante klerken. Nee zeggen tegen incassobureaus en deurwaarders. In opstand komen tegen onzinnig hoge bekeuringen. De centrale banken kunnen schulden van landen afboeken. Het geld is immers uit het niets geschapen. En als al die onnodig hoge landenschulden worden afgeboekt zijn die onzinnig hoge bezuinigingen – die ons worden opgelegd vanuit onze overheid – niet nodig. Stuur daarom bijvoorbeeld uw belastingformulieren retour. Zeg nee tegen prijsverhogingen. Zeg nee tegen alles waar u het niet mee eens bent. Spreek uw medemensen aan en motiveer uw omgeving tot opstand. Ontwaak uit uw slaapmodus en kom tot handelen!

 

3 gedachten over “Europa is failliet, de superstaat maakt haar eigen volk kapot

  1. De verenigde staten van Europa naar het model van Amerika had nooit kans op slagen . De mentaliteit en de cultuur van al die verschillende landen zijn te verschillend . De enigste kans op slagen , de enigste mogelijkheid om toch een doorbraak te forceren tot het success ! Wij hebben al een eenzelfde munt zoals de dollar in de US . Nu nog de taal , het Nederlands bv , waarom geen Europese volksraadpleging houden om het Nederlands als enige taal te aanvaarden !! Hallo van Rompuit , Schulds en belarberderosso wat denken jullie van dat fantastisch voorstel

  2. Murdok,
    We doen niets anders de hele dag, we zullen zien (en voelen) of het op 25 mei gelukt is…
    Helaas zijn nog veel te veel Vlamingen gelukkig met een middagdutje en s’ avonds met Familie of Thuis.
    Binnenkort is er geen familie en geen thuis meer a.g. van de stijgende barbarij en de exploderende armoede veroorzaakt door die EU misdaadorganisatie want wij weten nog geen 10% van al hetgeen die bekokstoven achter onze rug om.

  3. Er zijn nog altijd wico’s die liggen te lullen dat wij het goed hebben hier in Vlaanderen/Europa. Als dat al zo mocht zijn, is dat heel simpel om dat wij ons laten beroven, beledigen, vernederen, en de mond laten snoeren. WAAROM vraag je, je af? De reden is simpel, de overbetaalde dictatoriale, in eigen landen TOTAAL onbekwame politici hebben op EU vlak voor alle opgesomde feiten een kut-wet gemaakt. Als we niet lijdzaam volgen zullen ze ons wel nekken of de mond wel snoeren.Voor elk onzinnig “vergrijp” is er wel een trechter beschikbaar. Zelfs grote en kleine bedrijven beginnen de druk van de EU lovers te voelen. In vele bedrijven wordt de lat voor de werknemers hoger en hoger gelegd. Nog meer productie op kortere tijd, en met minder man/vrouwkracht.Werkgevers die moeilijke maar soms zenuwachtige beslissingen moeten nemen. Daardoor ontstaat een veranderde en onaangename werksfeer. Dit dankzij de debiele wetgeving van het EU geldverslindend monster waardoor een werknemer onbetaalbaar wordt. En waar gaat al dat geld naar toe? In de eerste plaats naar het kleptocratisch profitariaat van de EU dictators zelf, anderzijds naar de instroom van hangmatters, economische “vluchtelingen”. gepamperden. Kortom een zootje profiteurs die de EU dictators zo graag in de watten leggen, om dat zij van alle opgesomde illegale ongemakken geen last hebben. Mijn stok achter de deur zal op 25 mei dienen om mijn ongenoegen over dit alles te uiten, en hopelijk velen met mij.

Reacties zijn gesloten.