6 gedachten over “Puppy Love

 1. Mooi en ontroerend. Velen kunnen nog iets leren van de dieren ! Warm Springs
  Moslim adoption… Een ongelovige zoekt vriendschap bij een moslim en staat te kwistelstaarten bij het hok van een moslim, die op zoek is naar een nieuw baasje. Ik denk niet dat wij een happy-end mogen verwachten zoals op dat you tuubeke.. Misschien lukt dat wel met een rode hond die groene sympathieen heeft !

 2. Beste Rene,
  om er hier ook weer de islam bij te sleuren, is er toch wel ‘n beetje over denk ik..

  • Beste Ropie. Ik respecteer je mening over mijn reactie . Ik kreeg soms ook van Ray zaliger , naar mijn voeten als mijn schrijfsels “erover” waren . Ik kan er niet aan doen , het is sterker dan mezelf . Islam staat voor mij , alles wat negatief is . Mijn onverdraagzaamheid tegenover die ,laat ons het Godsdienst noemen , is slecht een peulschilleke , een niemandalletje tegenover hun houding , op al wat westers en andersdenkend is . Mijn reacties zijn slechts woorden en zinnen , zonder de verplichting van ze te lezen . De zon schijnt voor iedereen wordt er gezegd ! Dat is juist het Islam probleem , ze vinden het spijtig dat de zon ook voor ons schijnt . Ik wil me echter schikken indien de redactie bv vindt dat sommige van mijn ontboezemingen “erover” zijn mogen ze die gerust schrappen . Het zou zoveel beter zijn als wij helemaal geen reden zouden hebben om kritiek te uiten op die Islam of ze belachelijk te maken, maar als mens tegenover mens , met het nodige respect konden samenleven. Dat laatste is echter een sprookje ik geloof nog eerder in het verhaal van roodkapje en den groote boze wolf .

   • Eerlijkheidshalve, RenĂ©, je plaatst ons af en toe voor een dilemma. Ook al zijn we het dikwijls met je eens, toch moeten we proberen te vermijden dat we door ‘je weet wel wie’ op de korrel genomen worden en onze vrijheid van meningsuiting aan banden gelegd wordt. We delen je frustraties, maar als we uit het www ‘moeten’ verdwijnen dan zijn we verder van huis.

    • Inderdaad beste redactie de scheidingslijn van wat mag gezegd worden en wat niet , wordt al langer hoe kleiner. Als zelfs het succesnr van de Strangers met hun “:ziekenkas” al ongewenst wordt door de correcten , dan is het voor mij zelfs een raadsel hoe indertijd Angeltjes en het huidige Golfbrekers nog niet in het verdomde-hoekje werden verwezen . Het was indertijd in Duitsland ook verboden kritiek te uiten op een bepaalde partij , de naam van deze partij ontgaat me ! Ik kan moeilijk mijn stijl aanpassen omdat het recht uit mijn hart komt. Indien uw redactie mijn reactie’s als “erover” beoordeeld worden , schrap ze gewoon. Het is voor mij al een voldoening dat “iemand” ze gelezen heeft Ik wil geen individuele moslims kwetsen . Ik meen zelfs met zekerheid , dat sommige onder hen mij niet helemaal ongelijk geven als ik in hun beerput begin te roeren . Ik vergelijk het met kindermisbruik in de Katholieke kerk dat werd door de kern ook scherp veroordeeld . We leven nu eenmaal aan het begin van duistere tijden. Als ik ook maar “een”persoon op andere gedachten heb gebracht , het zij op gebied van Islam of de huidige correcte politiek dan is mijn opzet geslaagd !.

Reacties zijn gesloten.