3 gedachten over “Eupen-Malmedy…

 1. Moesten we een Vlaamse regering hebben, die naam waardig, dan was er al lang een campagne gestart in Duitsland om de Oostkantons terug te geven, aan het land waar ze thuishoren. Hetzelfde kan men doen met de streek van Aarlen.Dit gedeelte werd onder franse druk in 1839 van Luxemburg afgesplitst.
  (http://de.wikipedia.org/wiki/Areler_Land).
  Een campagne die tevens de franstaligen moet afschilderen als “ordinaire bezetters”.
  Zie Sun Tzu en Machiavelli!!!
  De volgende stap is dan het terugeisen van de ontstolen taalgrensgebieden.
  Spijtig genoeg hebben we geen Vlaamse regering…maar een zootje verraders en collaborateurs, in dienst van de belgische bezetter.
  Of het nu gaat om de islam, of om de Vlaamse belangen, steeds worden we geconfronteerd met de tergende lafheid en kruiperigheid. Om echter te vechten , desnoods op leven en dood, met diegenen die weigeren te kruipen, daar kent de moed, de durf, de lef geen grenzen!!

 2. Is dat voor die enkele tienduizenden integratieresistente duitsers dat alle overheidspapieren zoals het Staatsblad in het duits moeten vertaald worden? Kost dat meer als hun bijdrage tot de staatskas? Indien ja, afstoten die hoogstwaarschijnlijk linkse bende.

  • Niet àlle bewoners in het duitstalig gebied zijn lid van “linkse bendes”, beste Frans, dààr zit er wél een “rasèchte harde Vlaamsminnende” hoor… bekijk maar eens de site van Kartuizer.
   Hij was een regelmatige èn enthousiaste lezer van wijlen Heer Ray Debouveres’ “Angeltjes”.
   Dat die persoon een “bisschop-op-rust” is, èn een goede vriend van Golfbrekersreageerders Jean, Lieve, Fikken,<- (volslagen anti-religieus) enz… spreekt genoeg ten zijnen voordeel.
   Blog.Seniorennet.be/Kartuizer (indien die site mag medegedeeld worden door de geachte Redactie)

Reacties zijn gesloten.