EU: Zou men honger lijden om een mondje meer?

Om de illegale migratie te stoppen heeft de EU dé oplossing: de EU-Commissie haalt nu de wereldreizigers uit zwart Afrika legaal naar EUropa.  Probleem van verloren gegane papieren, zoals paspoorten en diploma’s, is daarmee van de baan.

Om te beginnen 50.000 in de volgende twee jaar, met een voorkeur uit Prachtlanden zoals Niger (80% islam), Soedan (overwegend islam), Tsjaad (50% islam) of Ethiopië (34% islam) .  Het gastland wordt met 10.000 euro per geadopteerde neo-EUropeaan beloond.  In totaal voor de som van 500 miljoen euro.  Weet u meteen waaraan een deel van onze betaalde belastingen besteed wordt.

In zijn oneindige wijsheid verklaarde de EU-migratiecommissaris, Dimitris Avramopoulos, grote baas van onze importsecretaris, dat dit slechts één van de alternatieve mogelijkheden is om illegale immigratie te doen stoppen.  En hij voegde het doel eraan toe: “zowel voor de bescherming van mensen als ook voor studeer- of bezigheidsdoeleinden”. 

Het voorgaande doel van de EU, 120.000 landverhuizers, momenteel residerend in Italië en Griekenland, naar andere EU-lidstaten te verkassen, is spijtig, maar waar, mislukt.  “Slechts” 29.000 konden ons verrijken. Sommige EU-lidstaten zijn nogal koppig…

Brüssel ebnet 50.000 Migranten den Weg für legale Einreise

EU: Zou men honger lijden om een mondje meer?

4 gedachten over “EU: Zou men honger lijden om een mondje meer?

    • Mevrouw Demir haar partij blijf zelf pamperen. N-VA blijft mee de moskeeën subsidiëren en erkennen. Haar partijvoorzitter vindt de Antwerpse politie te blank. Qua pampering kan dat ook tellen.

  1. Zo juist naar Carrefour geweest om inkopen te doen. Kom ik voorbij Belfius staan daar +/- 10 moslimas met enkele moslims aan te schuiven tot op straat. Waarschijnlijk uitbetaaldag van een of andere pampermaatregel. Maar alle financiële tegenslagen bij de regerende politici zijn de oorzaak van de vergrijzing. Het is bij mij geen “onbegrip” meer maar woede.

Reacties zijn gesloten.