EU verliest op alle fronten

Wij willen geld geldHet toenemende brutaliseren van de Europese culturen door de culturen uit de Oriënt heeft het nationalisme dat dood gewaand geacht werd laten herleven. Wie de demonstraties van de afgelopen weken tegen Israël zag herinnert zich naast swastika’s vooral vlaggen van Turkije, Marokko en Palestina.

Het Europa dat voedingsbodem bleek voor ISIS en nu oorlogszuchtige taal spreekt tegen Poetin, kneep jaren een oogje dicht toen het zelf het paard van Troje werd dat het Midden-Oosten in vuur en vlam zette. Het is namelijk al meer dan een decennium bekend dat kapitaal van Europese moslimextremisten naar de Oriënt geschoven werd, het is minstens even lang bekend dat Arabische potentaten oliedollars naar de radicale preekhuizen in Europa gevlogen hebben.

Dat de groot Europa omarmende pers met het islamitische bloedvergieten in Syrië en Irak vreselijk in de maag zat – want er blijkt zonneklaar uit dat de islam geen vredesapostelen baart maar volk dat de hand niet omdraait voor de meest lugubere slachtpartijen – was al wel duidelijk. Er werd maandenlang gezocht naar ontlastende verklaringen voor de misdaden van ISIS en consorten, terwijl het Nederlandse volk zich juist te schamen had over de folklore van Zwarte Piet, die echter niet met bommen maar vredig met peternoten strooit.

De altijd snel opgewonden moslims in Europa lieten hun broeders en zusters in het Midden-Oosten rustig hun gangetje in het massamoorden gaan, maar veerden pas opgewonden op nadat Israël met een genoeg is genoeg op de rakettenregen uit Gaza reageerde.

Europa dat juist afstevent op dat erger door de gevaren opzettelijk te negeren, glijdt ondertussen af richting vroege middeleeuwen. Nee, niet die van de Karolingische renaissance maar van de heethoofdige woestijnachterlijkheid die nu in brede stromen en met op drift geraakt vlagvertoon door de Europese straten trekt. Het risico van een vierde recessie op rij neemt dat Europa er op de koop toe bij, want wie bij een boycot van Rusland a zegt moet ook b zeggen.
http://filantropius.wordpress.com/2014/07/22/europa-verliest-op-alle-fronten/

4 gedachten over “EU verliest op alle fronten

    • iets van een wolf in schaapskleren Turken zijn ideale land om de massale aanval in te zetten om tot een islamitisch europa te komen, toch nog een doel dat de eu gaat halen…………….

  1. Misschien toch ook even de kapitalen + de wapens, vliegtuigen, kanonnen, onderzeeërs e.d. vermelden die door de USA en Europa (in het biezonder Duitsland) aan Israël geleverd worden en dit sinds zijn ontstaan in 1948. Tot op dat ogenblik kende de wereld dat land als Palestina.

    • Een land is slechts het jouwe in zover je het, evt mbv je vrienden, kunt verdedigen. Vraag dat maar aan de Serviers die oa Kosovo en Bosnie moesten afstaan.

Reacties zijn gesloten.