EU naar atoombomprocedure?

Wie het niet eens is met de EU-dictaten mag niet meer deelnemen aan de stemming.  Vrhfstdt op zijn best.  Hoeft er zelfs niet meer gestemd worden.  Wie tégen is, wordt gewoon uitgegomd.  Tegenstemmen wordt verboden. Moeten de EU-volksvertegenwoordigers binnenkort zelfs niet meer naar de EU-praatbarak gaan.  Gedaan met het maandelijks pendelen naar Straatsburg.  Thuis blijven, pilsje uit de koelkast, benen omhoog en de verslagen van de EU-zittingen lezen.

Liberalen herhalen: ‘Trek Hongaars stemrecht in’

“De Europese staatshoofden moeten vanavond (gisteren dus) 1 miljard euro vrijmaken voor opvangcentra van de VN in het Midden-Oosten. Dat heeft ALDE, de Europese liberale partij, geëist bij de presentatie van haar migratieplan. Guy Verhofstadt en co vroegen daarbij ook opnieuw de opstarting van de atoombomprocedure tegen Hongarije.”  Lees verder…

Video: Vanaf 16′ geeft Vrhfstdt het woord aan Sophie in ‘t Veld die mag uitleggen dat Hongarije moet bestraft worden.  Artikel 7 moet ingeleid en toegepast worden.  De lidstaat op het strafbankje wordt gefileerd, krijgt een kans om het goed te maken en moet vervolgens naar EU-goeddunken bestraft worden.  Ze heeft het over regels die moeten gerespecteerd worden.  De EU-commissie moet ingrijpen.  De ALDE-fractie neemt dus het voortouw om de “democratie” en “geloofwaardigheid” van de EU te redden.  Cecilia Wikstrom mag het verhaal afmaken.  “Onaanvaardbaar“… haar stem breekt.  Ze is er trots op zelf mensen-in-nood in haar huis opgenomen te hebben. Snik… Noteer dat de EU het altijd over het Hongaarse “regime” heeft en het woord “regering” vermijdt als de pest.  Stout = regime.  Braaf = regering.  Zoals ook het geval was bij de democratisch verkozen Oekraïense regering, die door de VSA en de EU vakkundig geëlimineerd en het land in een burgeroorlog en chaos gestort werd.  U herinnert zich de molenwiekende Vrhfstdt op Maidan.

EurActiv: Alde requests nuclear option

 

5 gedachten over “EU naar atoombomprocedure?

  1. Niets linkser als een liberaal. Daarom heet Links in het engels dan ook: The Liberal Left.

  2. We zouden beter die eikel zijn rotkop uittrekken.
    Wat heeft die ploert toch een grote bek!
    Wat heeft die huichelaar tot op heden gepresteerd?
    “Veel kerkhoven geschapen”.

  3. Toen ik in 1991, als Vlaams Blok-militant, het tweede burgermanfest van deze gek las, kon ik mij volledig vinden in het thema burgerdemocratie. Hierin beweerde hij dat de kiezer, na de verkiezingen, verplicht was de besluiten van de verkozenen te volgen, niettegenstaande deze tegen de wil van de kiezers werd genomen. Daarom pleitte hij voor meer macht aan de burger door o.a. referenda. Blijkbaar werd dit door D’66 ook nog eens herhaald in Nederland. Gezien deze links liberalen enkel het volk kunnen voorliegen, hoop ik op de media om hen hierop te wijzen (LOL)

  4. Noemt men dat dan democraten, ze mogen samen een coalitie vormen met groen en de socialisten, de tsjeven zullen ook wel meegaan als ze postjes krijgen.

Reacties zijn gesloten.