7 gedachten over “EU-hypocrisie

 1. De lafaards in Europa hokken samen ”op onze kosten” in die zwijnenstal EU genaamd, hangen moeten die schoften en die zwijnenstal gesloten en ”alle” moslims zonder uitzonderingen verwijderd worden uit Europa.
  Elke politieke lafaard die pro islam is eveneens ”een enkele reis” richting grote zandbak of hier minstens 20 jaar opsluiten.

  • Een vliegticket richting Zandbakkenparadijs is ene pak goedkoper dan 20 jaar gevangenis.

   • Hmmm… het vliegtuig moet in het zandbakkenparadijs ook nog toelating krijgen om te mogen landen en indien ja, dan moeten die politieke lafaards aldaar ook nog mogen uitstappen… Veel kans dat zij met de retourvlucht weer naar de afzender worden teruggestuurd. 🙁

    • Ropie, dan wachten WIJ ze op.
     Redactie, mee eens, (censuur) is het goedkoopste en (censuur) want sommigen maken van misdadigers heiligen, kijk maar eens naar de kakafonie door Rome met die enge Pool, walgelijk.

     • Jean, we kunnen of mogen dit niet plaatsen. Niet dat we vrezen dat er straks een Al Qaedabrigade op de drempel staat, maar het Spionnencentrum kan ons het (over)leven behoorlijk moeilijk én duur maken. Neem het ons niet kwalijk. Je bent in goed gezelschap. Het gebeurt wel meer dat we op de censuurknop moeten drukken. Niet omdat we willen, maar omdat we moeten. Het heeft niets te maken met schrik of lafheid, maar wel met gezond verstand.

 2. Hypocrisie à la Theo Francken.
  Hij was te gast in het MAS waar vijftig jaar Turkse migratie werd afgesloten. Nadat hij de aanwezigen had toegesproken in het TURKS, verzocht hij hen om één minuut recht te staan als eerbetoon aan de slachtoffers. Er werd niet bij verteld of ze tijdens het rechtstaan ‘Mohammed is gewroken’ mochten roepen. Daarna zwaaide hij met lof naar de Turkse gastarbeiders. Hoezo, gastarbeiders? Wat lopen die hier na 50 jaar dan nog te doen?
  Feit is wel dat Francken, met zijn Turks praten, bewijst hoe goed hij zich integreert.

 3. De poco media heeft het in deze altijd over de “aanslag” in Parijs. Dit is geen aanslag maar moord in koelen bloede, dus zouden ze het moeten hebben over de bloedige moordpartij in Parijs.

Reacties zijn gesloten.