4 gedachten over “EU: 3.65 miljoen voor het opvrijen van Oekraïne

 1. Mijne dag die zo goed begonnen was is weeral naar de kl….bij het zien van die foto waarop Verhofstadt in zijn werkkledij.
  Dat ze daar nog niet aan gedacht hebben . Het zou ongetwijfeld een groot succes zijn op de Sinksenfoor . Vroeger kon je met ballen gooien naar blekke buskes.
  Als ze die blekke buskes zouden vervangen met foto’s van bv Verhofstadt , Anciaux BDW , Bracke , och keuze genoeg .De ballen vervangen met eieren

 2. Zouden we die hamer en die sikkel niet beter gebruiken om van die huichelaar uit Gent zijn rotkop puree te maken? Ik kan die eikel zijn rotkop niet meer zien, nog erger dan die van merkel en juncker en dat zijn al drama’s die te zien.

 3. De EUSSR gedraagt zich hier als een vazal van de VSA, en meer bepaald van die belangen in Washington die in Kiev ook een gelijkaardige vazal als de EUSSR aan de macht hebben gebracht als wapen tegen Rusland.
  Het zijn diezelfde belangen in Washington die sancties tegen Rusland uitvaardigen, waarvan alleen de EUSSR het slachtoffer is, en vooral dan de belastingbetalers.
  Eenzelfde vazal rol spelen de Europese landen binnen de NATO.en waarbij wordt aangestuurd op een conflict met Rusland.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-21/trolling-war-russia
  met citaat :
  “This month, we sent the USS Porter into the Black Sea. Why? Says Navy Secretary Ray Mabus, “to deter potential aggression.”
  While there is talk of a NATO Black Sea fleet, Bulgaria, one of the three NATO Black Sea nations, appears to want no part of it.
  The European Union also just voted to extend sanctions on Russia for annexing Crimea and supporting separatists in Ukraine.
  Donald Trump calls the NATO alliance a rip-off, a tripwire for World War III and “obsolete.” Hillary Clinton compares Putin’s actions in Ukraine to Hitler’s actions in Germany in the early 1930s.
  Looking for a four-year faceoff with a nuclear-armed Russia?
  Hillary’s the one!”(=einde citaat)
  De gelijkenissen met de jaren van 30 zijn dan ook treffend :
  -Een fin. en economische crisis die opzettelijk werd uitgelokt door de “banksters” en die alleen door een oorlog kan opgelost worden,
  -Duitsland is vervangen door Rusland, Polen door Oekraïne en Dantzig door de Krim en Donbass.
  -De EUSSR is volledig ondermijnd van binnenuit door de invasies, dit geldt ook voor de legers en politiediensten. In de jaren 30 was er de politiek van het gebroken geweer onder andere door de “Volksfront regeringen”.
  – Zoals tijdens WO I en WO II zal Europa eens te meer fungeren als het slagveld.
  De uiteindelijke bedoeling is dan ook de vernietiging van het Avondland.
  Het gaat hier dus niet alleen om geld om Oekraïne op te vrijen maar vooral om het financieren van een psychologische oorlogsvoering, in het kader van het conflict met Rusland.

Reacties zijn gesloten.