3 gedachten over “Er worden meer boeren verdreven dan illegale tafelschuimers

 1. Proficiat voor Fenneke Aalbers, ook wij willen meer boeren resp. landbouw en veel minder vreemdelingen/tafelschuimers want wij willen in een leefbaar land leven, een veilig land waarin veiligheid en leefbaarheid prioriteit hebben.

 2. De oorlog tegen de landbouw in de EUSSR dateert al van veel vroeger, en begon met het Sicco Mansholt plan :
  https://cagnet.be/page/sicco-mansholt-gooit-het-roer-om
  met citaten :

  “ Tegen het einde van zijn politieke carrière stelde Mansholt zijn hele wereldbeeld in vraag. De Club van Rome bevestigde zijn vermoeden en kwam tot een onthutsende conclusie…………………
  Een paar maanden na de boerenopstand besloot Sicco het roer plotseling om te gooien. Hij was anderhalf jaar verwijderd van zijn pensioen. De Europese integratie leek op een dood spoor aanbeland. Het Verdrag van Rome was grotendeels uitgevoerd en er moesten snel nieuwe gemeenschappelijke projecten komen…………………
  De maatschappelijke onrust van de jaren zestig had Mansholt intussen niet onberoerd gelaten. Geëngageerde jongeren waren in radicaal vaarwater geraakt en hadden zich afgewend van Europa. Mansholt wilde hen er weer bij betrekken. Hij riep luid om een nieuwe Marx die de grote vraagstukken zou kunnen oplossen: de Noord- Zuidtegenstelling, milieuvervuiling, het wereldvoedseltekort, de schaarste aan energie en grondstoffen en de macht van multinationals……………
  Mansholts vooruitgangsgeloof kreeg een stevige deuk. Hij had altijd oog gehad voor wereldvraagstukken, ontwikkelingshulp en milieubeleid. Vanaf 1971 werd zijn toon anders: “als we zo doorgaan dan rennen we naar de catastrofe.” Hij nam de rol van onheilsprofeet op zich. Mansholt stuurde op eigen houtje een brandbrief aan Commissievoorzitter Franco Malfatti…………
  Hij eiste dat de conclusies van de Club van Rome op de agenda van de Commissie werden gezet, aangevuld met ‘Europese’ doelstellingen als democratisering, het scheppen van zinvolle arbeid, gelijke kansen voor iedereen en goede relaties met ontwikkelingslanden……..” (=einde citaten).

  De roep om een nieuwe Marx maakt alles duidelijk. Hier zien we ook al de kiemen van de communistische NWO terreur, in alle domeinen van de maatschappij, weliswaar handig verpakt met valse maar duivelse slogans !!

  Een vervolg hierop kwam er met Agenda 21 – 30 van de UNO, eerst met Maurice Strong, en na zijn dood met Soros.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/agenda-21-samengevat-de-opmars-naar-een-nieuwe-wereldorde/
  met citaat :

  “Café Weltschmerz heeft een interview gepubliceerd met een erkende Amerikaanse topdeskundige aangaande Agenda 21, dat kan worden samengevat als een machtsgreep waarmee de hele wereld uiteindelijk onder één technocratische communistische dictatuur wordt geplaatst, waarin individuen en volken helemaal niets meer te zeggen hebben, zelfs niet over hun eigen gezondheid en leven. Met de Covid-19 angstpandemie hoax is de volgende fase van deze feitelijke staatsgreep tegen onze vrijheid, democratie en zelfbeschikkingsrecht begonnen. Café Weltschmerz zet er daarom niet voor niets ‘De verborgen agenda achter de verwoesting van onze samenleving’ onder – een verwoesting die ook door de Nederlandse overheid doelbewust wordt uitgevoerd…” (=einde citaat)

  Een bron over de werkelijke bedoelingen, in het Nederlands en praktisch bekeken :
  https://www.alwareness.org/vergeet-agenda-21-uns-2030-agenda-zal-de-wereld-transformeren/
  Inzake het bedrijfsleven is er de ESG (Environmental, Social and Corporate Governance) terreur :
  https://www.zerohedge.com/markets/blain-deeply-concerned-esg-has-become-fundamentalist-quasi-marrket-religion
  https://www.zerohedge.com/political/what-esg-its-leveraging-tool-woke-communist-takeover
  met citaat :

  “The list of companies heavily involved in ESG includes some of the largest in the world, with influence over thousands of smaller businesses. The ESG rating system is much like the social credit scoring system used in communist China to oppress the citizenry. ..” (=einde citaat).

  In alle domeinen waar er oorlog gevoerd wordt door de 2 Olifanten in de kamer tegen onze westerse maatschappij en beschaving, is het uiteindelijk doel een communistische terreur regime met armoede en slavernij.

  Een belangrijk middel daartoe is de controle over het voedsel, waarbij dan in eerste instantie de landbouw wordt geviseerd, die in de EUSSR moet verdwijnen :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/un-world-economic-forum-behind-global-war-farmers-experts
  met citaat :

  “Indeed, several of the U.N.’s 17 Sustainable Development Goals (SDGs) are directly implicated in policies that are squeezing farmers, ranchers, and food supplies around the world….High-level Chinese Communist Party (CCP) members within the U.N. system helped create the SDGs and are currently helping lead the organization’s implementation of the global plan, The Epoch Times has previously documented…. If left unchecked, multiple experts said, the U.N.-backed sustainability policies on agriculture and food production would lead to economic devastation, shortages of critical goods, widespread famine, and a dramatic loss of individual freedoms….” (=einde citaat).

  Opvallend is hier opnieuw de rol van China. En over het nut van hongersnoden :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/hungry-benefits-famine-according-central-planners
  In deze brug is een tekst van de webstek van de UNO over de voordelen van hongersnoden. Kan deze niet kopiëren, de redactie eventueel wel. Ook de reacties in de voormelde brug zijn de moeite waard.

  Eens te meer is er een massa info beschikbaar op het net, maar blijft het in Vlaamse en rechtse middens opnieuw verdacht stil. Het gaat hier dan ook over heel wat meer dan de landbouw, die maar een onderdeel is van Agenda 21 -30 , van het Covid 19(84) complot en van The Great Reset van Schwab, die ons moeten voeren naar een communistische NWO terreur, of de wereld omvormen tot een gigantische goelag.

  Op wat zit men te wachten ? Op 2 uur per dag aanschuiven in de rij voor een brood ???

  • Ook wij kunnen deze niet copiëren vermits de tekst beveiligd is. We citeren en vertalen het stukje waar het om gaat: “Honger heeft een grote positieve waarde voor velen. Inderdaad, honger is essentieel voor het draaien van ‘s werelds economie. Hongerige mensen zijn de meest productieve, vooral daar waar er nood is aan handenarbeid.”

   Men zou de filosofie ook kunnen omdraaien, nl. hongerige mensen zijn de meest wanhopige, die zich niet meer met een belofte voor de gouden toekomst laten afschepen.

Reacties zijn gesloten.