5 gedachten over “Er was eens…

  1. Het ultieme bewijs dat N-VA een loopje neemt met de EU waarheid. N-VA heeft jaren van de daken geschreeuwd dat het Vlaams Belang maar wat aan de zijlijn stond te roepen. Dit debat was de kans van de N-VA geweest om dat te bewijzen. Aangezien ze goed genoeg weten dat ze larie en apekool verkocht hebben aan de Vlaamse kiezers, zijn ze nu zo laf zich niet openbaar en rechtstreeks tegen Annemans te verantwoorden. In dit geval spreekt hun zwijgen boekdelen. Wie staat er nu langs de zijlijn te roepen? In ieder geval niet het Vlaams Belang, die hebben het lef het debat aan te gaan.

  2. Hoe bang is de NVA om in het openbaar op hun 2 of 3 en zelfs 4 gespleten tongen gewezen te worden. De jarenlange tegendraadsheid van JVO in Trends en als columnist in Knack waren tot 2 jaar geleden, een plezier om zoveel waarheid, het lezen waard. Nadat ik als reageerder werd geweigerd bij Knack, en Trends via JVO de EU toer opging werden beide uitgaven uit mijn wekelijkse lectuur verwijdert. Mijn schoonzus die mij met nieuwjaar, juist na mijn operatie van slokdarm- en maagkanker, een “cadeau” deed tussen “De Morgen” en “Knack” werd vervloekt zodat ik deze ook niet meer over de vloer krijg.
    Hoe ver kan en mag de media, het onderwijs, de justitie, de politiek, de kinderopvang, de sport, enz..nog gaan zonder dat de mensen beseffen dat er zombies van hen worden gemaakt ?

  3. Alvast een spoedige & gunstige revalidatie toegewenst, beste Jean-Marie; vermijd het maar om een tijdje de politieke ontwikkelingen te volgen in de media, WANT dié ondingen brengen ènkel maar zure oprispingen mee. (^_-)

Reacties zijn gesloten.