Typisch Zweeds

camera_cartoon_CA01P021Volvo heeft een reclamefilmpje waarin typisch Zweedse accenten verwerkt werden.  Een hommage aan Zweden. Oordeel zelf:

“This is our celebration of Sweden”

 

 

3 gedachten over “Typisch Zweeds

  1. Nog een wonder dat hun troetels, de moslims, geen prominente rol spelen in het filmpje.

  2. Het is wel opvallend dat de Zweden nog een “zekere” fierheid hebben over hùn “nationale voetbalploeg”… wij, daarentegen, hèbben geen reden meer om fier te zijn over de Rode Duivels noch over de ploegen van 1e afdeling: het zijn “de onzen” NIET MEER want in àlle ploegen wemelt het van donkerdergetintten, en zelfs van nog-dieperder-donkergetintte “medemensen’.

  3. @ Fikken,
    Ter inleiding, mijn schoonvader is een hevige voetbalfan. Mij interesseert voetbal gen bal. Toen ik hem 30 jaar gelden vertelde dat zijn dochter en ik lid waren geworden van het Vlaams Blok spuwde de man (bijna) vuur. VB dit, en VB dat, VB zus, en VB zo. VB nazi’s, enz… Hij zag de Duitsers terug ons land veroveren, de gruwel van 40/45 was terug. Verleden week waren we bij hem op bezoek, en ik vroeg, wat denk je van de wereldbeker? Zijn antwoord was veelzeggend. ” Het interesseert me niet meer, ge kunt toch moeilijk zeggen dat daar een belgische ploeg staat, ‘t zijn bijna allemaal vreemden”. Ik herinnerde hem aan zijn vuurspuwerij van +/- 30 jaar geleden. ” Ja zie hij, blijkbaar hadden jullie toen toch gelijk”. Om maar te zeggen.

Reacties zijn gesloten.