Enerzijds, anderzijds…

Enerzijds is er het goede nieuws dat het met de overlijdens van coronapatiënten best wel meevalt. Wij beweren dat niet zomaar. De WHO (World Health Organization) heeft in een verslag bevestigd dat het gemiddelde IFR (sterftepercentage van bevestigde coronazieken) voor mensen onder de 70 slechts 0.05% bedraagt. Dàt krijgt u natuurlijk niet te horen van de paniekzaaiers en manipuleerders – politici, virologen, poppenspelers met geheel andere agenda. In het verslag staat letterlijk dat het sterftecijfer te hoog ingeschat werd. Het verslag, opgesteld door John P.A. Ioannidis, alom beschouwd een der meest gezaghebbende epidemiologen ter wereld, is al enige tijd bekend. Een eerste versie werd in mei 2020 opgesteld, en werd onlangs aangevuld met de nieuwste cijfers en kennis.

Dit gezegd zijnde moet u zich eerder zorgen maken over de griep, waarbij het sterftecijfer gemiddeld 0.1% bedraagt. Zelfs als het verhoogd risico van 70-plussers bij de coronacijfers ingecalculeerd wordt, dan nog worden er met de griep meer slachtoffers geteld.

Wat u wel te horen krijgt is de gratuite vermelding “aan de gevolgen van” en quasi fluisterend “onderliggende zware ziekten” of “obesitas”. Tip: volg de sterfgevallen bij de begrafenisondernemers. Het overgrote aantal overlijdens zijn hoogbejaarden. De bovengenoemde cijfers worden bevestigd door dr. Campbell die op zijn beurt verwijst naar een onderzoek van het WHO en de Stanford Universiteit, waarbij duidelijk een verschil moet gezien worden tussen bevestigde covid-19-besmette zieken en onbevestigde besmette personen die zelf niet weten dat ze besmet werden.

Anderzijds is er het alarmerende nieuws dat exoten blijkbaar slechter bestand zijn tegen virusaanvallen. De situatie van de Marokkaanse gemeenschap in Brussel is zorgwekkend, aldus de Marokkaanse parlementariër Latifa El Hammoud…. De politica zegt dat er op de intensive care voornamelijk Marokkaanse coronapatiënten liggen. Volgens haar heerst er onder de Marokkaanse gemeenschap paniek. Ook meldt ze dat er gebrek is aan exacte cijfers. Van de Belgische autoriteiten wil zij duidelijkheid over het aantal coronapatiënten van Marokkaanse afkomst…(…)

Dàt willen wij natuurlijk ook weten. Ligt het aan de onverteerbaarheid van het racisme dat ze dagdagelijks moeten ondervinden? Heeft dit hun weerbaarheid aangetast? Een andere mogelijkheid – horresco referens – is dat zij i.p.v. “zorg” een “duwtje” krijgen…

In deze video wordt de laatste stelling min of meer bevestigd…