En in Merkelland houdt de politie zich bezig met dit raadseltje

Islam heeft niets te doen met islamIn de buurt van Dresden werden zwaar toegetakelde lijken uit een baggermeer gehaald.  Naar verluidt zou het gaan om een jong Tunesisch echtpaar, wiens familie het niet eens was met de keuze van de huwelijkspartner.

Met zoekt niet echt meer naar het motief, want men gaat ervan uit dat er godsdienstige redenen in het spel waren.  Oef, een hele geruststelling.

Men is wel nog op zoek naar een ‘Arabisch’-uitziende man…  In Merkelland komen er behoorlijk wat in aanmerking.

4 gedachten over “En in Merkelland houdt de politie zich bezig met dit raadseltje

 1. Een lezersbrief in ‘t Pallieterke maakte erop attent dat naast de schietpartij er zich afgrijselijke taferelen hebben afgespeeld op de bovenverdieping van de Bataclan. Mensen werden volgens ooggetuigen gefolterd, onthoofd, gecastreerd en de ogen uitgestoken. Dit aspect van de barbarij werd in de media quasi doodgezwegen. De schrijver meldt dat de Milanese krant er op 17.07 ruim aandacht aan besteedde. Je kan het artikel inderdaad oproepen op Google. Maar ook The Sun rapporteerde het op 16.07, eveneens op te roepen.

  Waarom de media dit niet meldden? Omdat ze het veel te druk hebben met het opsporen van, inderdaad vaak laag bij de grond, racisme in de facebook berichten.

  • Anna,
   Ik heb hier reeds naar verwezen in een reactie. De feiten zijn aan het licht gekomen n.a.v. van een getuigenis voor een franse parlementaire onderzoekscommissie. Er werd verwezen naar de daders als “Wahabieten”!!!
   Het is nog niet alles :op dat ogenblik stonden er voor de Bataclan nog 6 gewapende militairen die niet mochten optreden omdat dit niet binnen hun opdracht lag.
   Van in het begin heb ik gesteld dat deze ganse zaak stinkt tot en met!!!
   De Franse regering weet maar al te goed wie voor wat verantwoordelijk is, en vooral “waarom”!!!
   Van verraders kan men echter niet verwachten dat ze de waarheid gaan onthullen en optreden.
   Dit geldt ook voor andere landen waar er terreur aanslagen worden gepleegd.
   Het is dit laatste dat het echte schandaal is=het HOOGVERRAAD.

Reacties zijn gesloten.