Elio gaat de boer op met zijn pedagogisch project

Premier Elio Di Rupo begon afgelopen woensdag zijn pedagogisch exposé voor studenten van de universiteit van Louvain-La-Neuve met een opmerkelijke bekentenis.
Het land, zo sprak hij, was in een rampzalige staat toen hij het in december 2011 in handen kreeg.
Als de eerste minister zoiets beweert, dan kunnen we niet anders dan hem geloven.
Hij en zijn partij, de Parti Socialiste, hebben de voorbije kwarteeuw het federale land onafgebroken mee bestuurd en het bijgevolg – hoe kan het anders? – gebracht tot die ‘rampzalige staat’ waarin het zich eind 2011 bevond.

De premier en zijn pedagogisch project

Voor een afgeladen universiteitsaula heeft premier Elio Di Rupo in Louvain-La-Neuve de verkiezingscampagne ingezet. Straks doet hij zijn electoraal nummer over ‘het vernieuwde land’ nog eens over in Vlaanderen, voor studenten van de Gentse universiteit.
Door Rik Van Cauwelaert, columnist

Premier Elio Di Rupo begon afgelopen woensdag zijn pedagogisch exposé voor studenten van de universiteit van Louvain-La-Neuve met een opmerkelijke bekentenis. Het land, zo sprak hij, was in een rampzalige staat toen hij het in december 2011 in handen kreeg.
Als de eerste minister zoiets beweert, dan kunnen we niet anders dan hem geloven. Hij en zijn partij, de Parti Socialiste, hebben de voorbije kwarteeuw het federale land onafgebroken mee bestuurd en het bijgevolg – hoe kan het anders? – gebracht tot die ‘rampzalige staat’ waarin het zich eind 2011 bevond. Lees verder

Bron: De Tijd

Met dank aan Wim voor de tip.

4 gedachten over “Elio gaat de boer op met zijn pedagogisch project

  1. Zet die hartvormige manchetknopen maar uit Uw hoofd, Jolien, want… in-de-kortste-keren heeft U van die “rare gasten” die bij U zouden aanbellen.
    Die hartjes dienen tegenwoordig als discreet herkenningsmiddel voor troglodieten. 🙂 (U wéét wel, zulke met een bruine ring rond hun p**ten).

Reacties zijn gesloten.