Een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn streken

KosGewezen provincie- en districtsraadslid Abdelkarim Arbib (sp.a) heeft op sociale media de moorden in Parijs verheerlijkt. De partijleiding van sp.a heeft de man uit de partij gezet en de politie ingelicht. Abdelkarim Arbib nam vanaf oktober ontslag uit zijn politieke functies. Vanaf dan werden zijn standpunten steeds radicaler.  Lees verder…

9 gedachten over “Een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn streken

 1. Een rode medewerker zomaar aan de deur zetten met een C4 !! Waar zijn onze rode broeders met hun verdraagzaamheid , hun begrip . De wraak van Abel enz enz , zal zoet zijn . Straks blaast die heel het commandocentrum op van de rode “broeders”…. en lopen er even later in een manifestatie de getroffenen rond met plakaten ” Ik ben Tobbak” , “Ik ben Anciau” ” Ik ben hotlips” , Je suis Onckelinkx . Ik zou het (echt) verschrikkelijk vinden !!

 2. Slechts 1 oplossing. Gooi al de fanatieke moslims er éérst uit, sluit de moskeeën, stop met islam onderwijs op scholen. Geen subsidies aan islamitische verenigingen Aanpassen of opkrassen. Wat is daar onbegrijpelijk aan?

   • Daarvoor reken ik op Vlaams Belang, FN,FPÖ, PVV en nog andere rechtse partijen. Een utopie??? kan wel, maar hopen mag.

 3. Het enige wat ik van die moslim nog wil zien is de instap op het vliegtuig ‘enkele reis’ marokko. Opgeruimd staat netjes.

 4. En ik denk dat er zo velen zijn binnen de SPA maar ze zeggen het niet zo rap en zeker bij deze die veel verdienen door hun politiek mandaat.
  De SPA zit vol van islamieten en ik vertrouw al geen islamiet hoe zou ik een socialist vertrouwen .

   • maar bij de sossen zitten ze toch ver aan de kop, bij de andere partijen zitten ze ook maar toch veel minder en dat er ook zitten bij de NBA is een feit, ze zitten daar in feite op hun plaats naast den Belgicist, logeman ,socialist en royalist Braecke

Reacties zijn gesloten.