Een vingertikje voor Turkije

Je gelooft je ogen niet – de EU durft de Turkse minister van Europese Zaken Bağiş te bekritiseren dat hij in het vervolg op zijn woorden zou moeten letten als hij in gesprek zou zijn met EU-ambtenaren. Het is inderdaad onverdraaglijk, wat deze onbeschaafde grootbek in dienst van Erdoğan er de afgelopen jaren al tegen het Westen heeft uitgekraamd ). Maar stop! Te vroeg gejuicht! De Nederlandse EU-kontlikker Ria Oomen-Ruijten (foto boven) geeft de Turkse machominister alleen maar een berisping, omdat zij de vruchtbare toetredingsonderhandelingen met Turkije niet in gevaar wil brengen!

Ja, deze slijmerige slak van de EUSSR gaat zelfs nog verder:

“I told Mr. Bagis that he should use this type of language only in internal politics. I told him that such harsh language creates a negative reflection in Europe,” added Ruijten.

In het Nederlands betekent dit, dat de grootbek intern in Turkije rustig op de EU mag blijven inhakken, maar niet in Brussel, want daar zou dat wel eens een gefronst voorhoofd kunnen veroorzaken. Door zulke abnormale, goed betaalde Brusselse Europa-verraadsters wordt de EU in haar eigen nadeel vertegenwoordigd in het buitenland! Dat is hun instelling! Morgen wordt er een nieuw toetredingshoofdstuk geopend!

PI, vertaling E.J. Bron

1 gedachte op “Een vingertikje voor Turkije

  1. Vandaag ben ik gezakt voor mijn examen biologie.

    De leraar vroeg me wat je meestal aantreft in cellen.

    Blijkbaar is “Marokkanen” en “Turken” niet het juiste antwoord .

    Ik was nochtans voor bijna honderd procent zeker…

Reacties zijn gesloten.