De president verdedigt ons

De president verdedigt de christelijke cultuur, joods-christelijke moraal, westerse waarden, nationale onafhankelijkheid en veroordeelt de politieke correctheid.

Neen, niet president Barack Obama, maar wel president Vladimir Poetin van Rusland.

“Een verder gevaar voor de Russische nationale identiteit is de evolutie die we zien buiten onze grenzen: zowel qua buitenlandse politiek, ethiek als andere aspecten.

We stellen vast dat vele euro-Atlantische (westerse) staten hun eigen herkomst ontkennen of verwerpen, met name hun christelijke wortels, die de basis van de westerse beschaving vormen.

In deze landen wordt de morele basis en hun traditionele identiteit ontkend, of het nu om hun nationale, religieuze of culturele identiteit gaat; zelfs de identiteit van het geslacht wordt ontkend of gerelativeerd.

Politici behandelen daar een kroostrijk gezin op dezelfde manier als een homoseksueel koppel (juridisch); het geloof in God staat gelijk met het geloof in satan.

De excessen en overdrijvingen van politieke correctheid in deze landen leiden inderdaad ertoe dat partijen, die propaganda voor pedofilie promoten, in overweging genomen worden.

De bevolking van menig Europees land schaamt zich voor zijn religieuze banden en heeft angst zich erover te uiten.

Christelijke feestdagen en vieringen worden afgeschaft of ‘geneutralizeerd’, alsof men er beschaamd om is.  Hierdoor verbergt men de diepere morele waarde ervan.

En deze landen proberen dit model aan andere landen op te dringen, wereldwijd.  Ik ben er oprecht van overtuigd dat deze weg leidt naar ontaarding en een terugkeer naar primitieve toestanden (van de cultuur).  Dit leidt tot een diepere demografische en morele crisis in het Westen.

Bestaat er een beter bewijs van de morele crisis van de westerse samenleving dan de vermindering van voortplanting?
En vandaag kan er bijna geen enkel ‘ontwikkeld’ westers land qua voortplanting blijven voortbestaan, zelfs niet met de hulp van de migranten.

Zonder de morele waarden, die hun wortels hebben in het christendom en andere wereldreligies, zonder regels en morele waarden, die in de loop van vele jaren gevormd en ontwikkeld werden, zullen de mensen hun morele waardigheid verliezen (en barbaren worden).

En wij menen dat het juist en vanzelfsprekend is dat wij deze morele (christelijke) waarden verdedigen en behouden.

Men moet het zelfbeslissingsrecht van elke minderheid  respecteren zonder de rechten van de meerderheid in twijfel te trekken.

Tegelijkertijd met het op gang zijnde proces op een nationaal niveau (in het Westen) stellen we op internationaal niveau de pogingen vast om een unipolair gelijk model van de wereldorde te creëren door instituten van internationaal recht en nationale zelfstandigheid te relativeren of af te schaffen. (hij verwijst naar het VSA-imperium)
In zulke wereldconstructie is er geen plaats voor zelfstandige naties.  Dergelijke wereldconstructie heeft slechts nood aan vazallen.

Vanuit een historisch perspectief betekent zulke unipolaire wereld (VSA) het opgeven van de eigen identiteit en de Godgeschapen verscheidenheid.
Rusland zal aan de zijde staan van degenen die het standpunt verdedigen dat belangrijke wereldbeslissingen met z’n allen moeten genomen worden en niet slechts in het interesse van één staat (VSA) of een groep staten (NAVO)”

Vertaling: redactie Golfbrekers

Met dank aan Marnix voor de tip

2 gedachten over “De president verdedigt ons

  1. Poetin, “slaat de nagel op de kop!”
    “De Islam is niets meer dan een immorele ideologie verpakt in een godsdienstige illusie die geen tegenspraak, vrijheid noch waarheid verdraagt. Heeft een diepgewortelde, beledigende, discriminerende fobie voor niet-moslims… en dat al zo’n 1400 jaar lang.” Marnix

  2. Daar valt weinig op te zeggen of aan toe te voegen! Maar ja, de knechtschap aan Obama zal meer afschuiven zeker??

Reacties zijn gesloten.