Een vijfjarenplan

Berg uw vakantieplannen maar op tot ergens eind 2025.

Watch : What a move to Level 3-plus might mean for the capital

Kleurcodering C0vid – een 5 (vijf!) jarenplan …
“5 jaar (!) hebben ze nog nodig om uit te rollen wat ze willen. Het staat er en hebben ze gemeld laatst.
Regering onder invloed supranationale instellingen.
De regering gaat (onder invloed van de WHO uiteraard) nu met een barometersysteem beginnen werken, zoals ander Europese landen reeds doen. Er zal wellicht met kleurcodes gewerkt worden zoals ook bij andere landen. Maar wat wil dit zeggen? Als je kijkt naar de codes die gebruikt worden in Ierland bijvoorbeeld, dan zie je dat we bij code groen nog altijd in de coronacrisis met beperkende maatregelen zitten. Ze zijn dus van plan dit lang uit te spelen. Zie ook in kleine lettertjes onderdaan de grafiek dat het ook voor 2021 bestemd is. De EU berichtte enkele dagen geleden ook dat ze met een 5 jaren plan komen. We zijn er nog niet vanaf mensen.

Ze gaan hun plan stelselmatig verder opbouwen om de volgende stappen tot hun nieuwe wereld orde te zetten. Ze hebben tijd nodig voor het veranderen van een globale economie, “the great reset” zoals hun lakei organisatie de World Economic Forum het noemde.

Met het systeem van kleurcodes leven we onder een constante dreiging. De codes kunnen zomaar veranderd worden op basis van de zeer onbetrouwbare en willekeurige pcr test methodiek en de daaruit voortvloeiende ongenuanceerde cijfers voor het vaststellen van “besmettingen”. De maatschappij kan weer stelselmatig op slot gezet worden als de kleuren veranderen. Bedrijven op een gans grondgebied kunnen zomaar in een kleurcode gestopt worden waarbij hun omzet daalt of ze zelfs weer volledig moeten sluiten. En wees maar zeker dat ze gaan verstrengen wanneer er terug zoals elk jaar een normaal seizoen is met virale longontstekingen, veroorzaakt door een breed scala aan virussen

Dit is het terroriseren van de bevolking. Waar hebben we dit systeem met kleurcodes nog gezien? O Ja, ten tijde van terrorisme. Maar daar horen we plots niet meer van, hé?
Als wij zelf geen weerwerk bieden door onze stem te laten horen en onze medemens bewust te maken, gaan we hier nog lang inzitten, zoals hun plannen zelf aantonen. Als je je vrijheid weggeeft aan machtswellustelingen, dan geven ze hem niet terug! Hoelang pikken we dit nog? Dit is onze maatschappij! Niet die van de Europese en globale elite!”


Tekst: Jens Patteeuw