‘Een politieke schijnvertoning’

 • Televisiezender N24 liet in een van zijn uitzendingen weten dat wel 50% van de “asielzoekers” ondergedoken zit en hun verblijfplaats onbekend is. Deze groep bestaat vermoedelijk uit economische migranten en anderen die proberen te ontkomen aan hun deportatie als/wanneer hun asielaanvraag wordt afgewezen.

 • Tienduizenden migranten hebben hun paspoort en andere identiteitsdocumenten vernietigd voordat ze in Duitsland arriveerden. Het zou jaren kunnen duren voordat de Duitse autoriteiten de identiteit en het land van herkomst van deze mensen vast kunnen stellen.
 • Zelfs al stuurt Duitsland deze mensen terug naar de landen waar ze de oorspronkelijk de EU binnenkwamen (meestal Griekenland, Hongarije of Italië), met een Europa zonder grenzen kunnen migranten gemakkelijk weer naar Duitsland komen.
 • De Duitse autoriteiten bagatelliseren de misdaden van migranten, schijnbaar om het aanwakkeren van anti-immigratiesentiment te voorkomen.
 • Er komen nog steeds ongeveer 2,000 migranten per dag Duitsland binnen.
 • “Acht tot tien miljoen migranten zijn nog onderweg.” – Gerd Müller, Minister voor Ontwikkelingssamenwerking.

Lees het opiniestuk van Soeren Kern bij Gatestone Institute

2 gedachten over “‘Een politieke schijnvertoning’

 1. Het artikel van Soeren Kern is eveneens een “schijnvertoning” of beter gezegd een “schertsvertoning”. Achter het Gatestone Institute gaan immers dezelfden schuil die verantwoordelijk zijn voor de chaos in het Midden Oosten en de vreemdelingeninvasies naar de EUSSR die er het gevolg van zijn.
  De verontwaardiging van Soeren Kern over de wantoestanden in Duitsland geven dan ook blijk van een vergaande schijnheiligheid. Hij zou moeten weten dat IM Erika en compagnie, de bevelen uitvoeren van de krachten achter de NWO. Ik heb zojuist in een andere reactie verwezen naar deze occulte machten.
  Afgezien van deze occulte machten, heeft Duitsland nog steeds een bezettingsstatuut sinds 1945.(onder “curatele” van de VSA).
  Hij zou ook moeten weten dat in eerste instantie de werkelijke macht zich bevindt in Brussel bij de EUSSR. De uiteindelijke macht bevindt zich echter in Londen bij de RKM.
  Denkt Soeren Kern nu dat de lezers allemaal “nuttige idioten” zijn die te stom en te dom zijn om dood te doen!!!
  Het is goed dat de redactie dit publiceert, om nogmaals een gedacht te hebben van de “leugenpers”.

  • @ Lovenaar,

   heb dat Gatestone Institute leren kennen via de overgenomen artikelen in Golfbrekers. Op vraag krijg ik nu hun nieuwsbrieven doorgestuurd. Heb van hen al één en ander gelezen waar ik meer als mijn bedenkingen bij had.’ Gespleten tongen instituut’ zou volgens mij een betere benaming zijn in plaats van de naam te misbruiken van Gatestone.

Reacties zijn gesloten.