3 gedachten over “Wat het Westen moet weten (11)

 1. Wat die heer ons in zijn afleveringen komt vertellen weten we. Urbain Vermeulen stond op de barricade en heeft ons voldoende op de hoogte gebracht. Ieder van ons is in staat om voor de camera of op de tribune te staan en zijn rede te houden over de islam.

  De islam is de vijand en wordt in het licht gesteld. De vrienden achter de schermen worden daar niet vanachter getrokken en onder de schijnwerpers geplaatst. Ook wordt ons niet medegedeeld welke strategie er nu uiteindelijk moet gevoerd worden. Ik hoor niets over een aanval, over een offensief dat redding brengt. De jaren van instroom hebben niet volstaan om deze simpele waarheid in te zien.

  Er is weerstand, ja. Maar die weerstand wordt gedragen door een cultuur van petities of door partij-parlementarisme dat niet schijnt te begrijpen dat daar de wortel van het kwaad ligt. Dat ons nog de waanvoorstelling geeft dat de de nieuwkomers, als ze toch maar onze normen en waarden aanvaarden welkom zijn. Ze geven je de indruk alsof door dat aanvaarden ze hun vijandschap kunnen afwassen en lief worden.

  1- leer de bevolking zijn vijand te kennen en benoemen.
  2- leer hen hun aard te begrijpen om hun sterkte en zwakte te kennen.
  3- leer ze hen op hun zwakste punt aan te grijpen.
  4- leer hen om door te breken met de meest werkzame wapen en door te zetten.

  • Anna,
   Ik verwijs daar steeds naar :
   1. De islam is intussen meer dan gekend. In plaats van de ellenlange publicaties, volstaat het te verwijzen naar de dodentol :270 miljoen.
   Wat kan hier tegen ingebracht worden ??
   2.Het zijn echter de verraders, de zetbazen en de verborgen agenda’s die eerst moeten ontmaskerd en aangepakt worden. Zolang dat dit niet gebeurt, dient het tot niets te blijven “zagen” over de islam.
   Het is immers door deze verraders dat de islam hier kunnen komen en blijven is.
   3.Zolang dat er zijn die denken dat met de “islam” kan gepraat worden…blijft de toestand hopeloos. Water en vuur kunnen immers niet verzoend worden. Momenteel is er dan ook geen sprake van weerstand. Zolang dat de juiste en volledige diagnose van de kanker niet kan of mag gesteld worden, blijven we verder wegzinken in het moeras.
   4. Ken Uw vijand. Inderdaad, maar daarvoor moet de in punt 3 vermelde diagnose gemaakt worden. Om deze diagnose te stellen moet men de handen vrij hebben.. en daar stelt zich het probleem.
   Als men zijn ziel verkocht heeft aan de duivel moet men niet alleen zwijgen, maar ook de door de duivel gedecreteerde leugens herhalen. Wat een zelfvernedering!!!
   5. Er is dan ook geen sprake van een georganiseerd verzet.
   Hier en daar zijn er enkelingen die wel klaar zien…en het ook durven zeggen en schrijven… maar dat is nog geen (georganiseerd)verzet. Het is wel al iets, en beter dat dan niets.
   6. Mijn ervaringen(privé als beroeps) wijzen uit dat het overgrote deel van de bevolking de waarheid niet wil weten. Hier gaat het dan wel om lafheid, en over niets anders. Men is laf omdat men dat wil zijn en niet omdat men dat moet zijn !!!
   Hier staan we dan voor een muur waarvan de omvang de Himalaya doet verzinken tot een molshoop.
   7. Gezien de voormelde punten, zal het dus afwachten zijn tot het “kot in brand staat” zoals bij Biedermann en de Brandstifters

 2. Tijdens de openingsrede van Frau Merkel in de hogeschool Fraunhofer te Halle, richtte een toehoorder, een chemie professor Röder, zijn offensief op haar. Hij stond recht en bekritiseerde Merkel haar ‘Einwanderungspolitik’. Ik heb angst voor de toekomst en mijn drie kinderen. U doet een experiment en weet niet hoe dit zal eindigen. U hebt uw verantwoordelijkheid’, liet hij haar weten.
  Vermoedelijk zaten er mensen in de zaal die het met hem eens waren maar een ietsje te laf om hem hun bijval te gunnen.

  Röder werd naar buiten geleid en de directie van de hogeschool laakte hem scherp en distansiëerde zich van hem. Ze zal de zaak juridisch bekijken. Volgt broodroof?

Reacties zijn gesloten.