Een partijvoorzitter doet alsof

U heeft er ongetwijfeld over gehoord. Blijkt dat een partijvoorzitter, die op zijn sloefkes naar de koning trok, worstelt met zijn eigenste, diepste seksuele fantasieën en verlangens. En dit is volgens de media wereldnieuws in Vlaanderen. Hij liet dus een filmpje maken “This is me”, waarin een journalist hem vragen kon stellen. Ingefluisterde en goedgekeurde vragen.

Wat ons eraan stoort? Ten eerste dat hij ervan uitgaat dat het iemand interesseert welke natte dromen hij beleeft. Ten tweede: dat hij hoogst waarschijnlijk hoopt dat hij door het verklappen van zijn mogelijk abnormale paringswensen een hoger aantal kiezers zal kunnen verleiden op Vooruit te stemmen. Ten derde: het vermoorden van het Nederlands. De titel van het filmpje maakt duidelijk hoe de rest van het gesprek zal verlopen. Hoe dikwijls hij een Engels (Amerikaans) woord gebruikt heeft… we hebben het niet geteld. In elk geval viel het ons op hoe dikwijls hij zijn “probleem” een “issue” noemde. Ten vierde: dat hij zijn Calimeropak aantrok. Ten vijfde: dat de media hier vlotjes in meegaan. En dan drukken wij ons nog voorzichtig uit. Mocht een Vlaams-nationale partijvoorzitter even veel tijd krijgen om uit te leggen hoe en in welke mate de geldstromen van Vlaanderen naar Wallonië vloeien, er zouden een pak meer mensen voorstander zijn van Vlaamse Onafhankelijkheid.

We vragen ons wel af welke mediagoeroe hem dit idee aan de hand heeft gedaan om een bepaald segment van het kiesvee te overtuigen. Let wel: Connor liet alle mogelijkheden open: hij valt – naar eigen zeggen – op mannen en op vrouwen. De overtreffende trap: trans, queer, pedo, dierenliefhebberij… bleef achterwege wegens te riskant voor omgekeerd effect. Dus eigenlijk, feitelijk, heeft hij de media misbruikt om niets mede te delen.

Misschien een idee voor de kleuterzender om een nieuw programma op poten te zetten “Politicus zoekt zijn ware ik”… naar analogie met “Boer zoekt vrouw”.

Of… zou hij een kans maken in “Blind getrouwd?” Benieuwd hoeveel mensen blind in deze goedkope en wansmakelijke seksueel getinte waanzin zullen trappen. Nooit gedacht dat we met heimwee zouden terug denken aan Louis Tobback.

Krijgen normale mensen ook een speciale dag waarop ze “trots” hun normaliteit mogen uitdragen??? | Golfbrekers

2 gedachten over “Een partijvoorzitter doet alsof

  1. Con(ner) anders niet weg te slaan in de media maar nu op vakantie of is het retraite. Misschien is hij tot de bezinning gekomen (waar ik aan twijfel) dat hij vele ogen geopend heeft van argeloze socialisten. Wanneer zien wij hem weer op zijn sloefkes en wanneer komt de meaculpa van een dolgedraaide Freya Van den Bossche. Of wacht haar hetzelfde als haar vader die na een misstap van het toneel is verdwenen. Ze zullen het nooit leren ‘ het gelijk is mijn gelijk’. Er zullen trouwens nog filmkes opduiken want eens men bloed geroken heeft staat er geen maat meer op.

Reacties zijn gesloten.