“Een in verval geraakte duivelse repetitie voor het apocalyptische theater”

Over het compleet ontbrekende morele en intellectuele inzicht van die paus

Grappend verwees de Paus, zo schreven de media, naar zijn assistent Alberto Gasparri, die tijdens de persconferentie bij hem in de buurt stond: ‘Als mijn goede vriend Dr. Gasparri vloekt en dat heeft betrekking tot mijn moeder, dan kan hij een klap verwachten. Dat is normaal. Je kunt mensen niet uitlokken. Je kunt het geloof van anderen niet beledigen. Je kunt geen grappen maken over het geloof van anderen.’

Je moet volgens de Paus de jihadisten dus niet uitlokken door hun geloof te beledigen. Excellentie, ik stel U nu de volgende casuïstiek voor: de 86-jarige priester Jacques Hamel beledigde Allah en Zijn ware religie door in een vervalst boek, namelijk de Bijbel te geloven, afgoden (de drie-eenheid) aan te bieden, en zich niet als Dhimmi te gedragen. Ook U, hoogheid bent een directe belediging voor de islam doordat ook U dezelfde delicten begaat.

Lees hier het opiniestuk van Afshin Ellian bij Elsevier …

5 gedachten over ““Een in verval geraakte duivelse repetitie voor het apocalyptische theater”

 1. Je kunt mensen niet uitlokken. Je kunt het geloof van anderen niet beledigen. Je kunt geen grappen maken over het geloof van anderen. Maar die”anderen” mogen schijnbaar wel in het teken van hun “achterlijk en geweldadig” geloof Christenen de keel oversnijden , zonder dat die het hebben “uitgelokt” Trouwens het geloof van anderen beledigen door te zeggen dat ze een hoop idioten zijn die nog sprookjes geloven , dat is niet beledigend dat is de waarheid . Rivieren van wijn , tweeenzeventig maagden enz , zoals wij indertijd …rijstpap met gouden lepeltjes . Maar wij hadden de gave om ons verstand te gebruiken toen we een beetje ouder waren . Die extreme moslims hebben nog altijd het verstand van een peuter en daar komt nog altijd geen verandering in alhoewel de meesten
  zich nu bevinden in een beschaafd werelddeel . Paus je hebt me diep teleurgesteld, ik zal nooit voor je knielen om je ring te kussen. Ik doe een tegenvoorstel jij moet voor mij knielen en ge moogt mijn kl…kussen

  • Trouwens Paus ….ik dacht dat de Christelijke godsdienst , de enige echt en techtige godsdienst was

   • Verkeerd gedacht Rene!

    En wat die christelijke godsdienst betreft, de paus kan hoogstens voor en namens het katholieke gedeelte van de christenheid spreken.
    Katholiek en christen zijn GEEN synoniemen!

 2. Nooit kan Franciscus iets goed doen. Bij zijn bezoek aan Polen bezocht hij ook Auschwitz. In New York had rabbi Avi Weiss daar al lucht van gekregen en gaf prompt een brief aan de aartsbisschop van New York, Timothy Dolan, met het verzoek die per direct aan de paus te bezorgen.
  Op de gronden van Auschwitz staat toch een parochiekerk en die moet verdwijnen, de paus moet de moed opbrengen om die met de grond gelijk te maken. Persoonlijk weet ik niet of beiden iets te zeggen hebben over die afbraak want Auschwitz is Poolse staatseigendom, maar goed iedereen mag een woordje meepraten.

  Rabbi Weiss is zeer bezorgd omdat er verwarring zou kunnen ontstaan in de geesten van niet correct geïnformeerden, daarom schrijft hij aan de paus: if the church structure remains, the site could suggest to the uninformed that the Holocaust was either an attempt on Christian genocide or that the church defended Jews at that time’.

  Piotr Cywinski, directeur van het Auschwitz-Birkenau Staatsmuseum, verklaart dat er nog al wat niet-joden in Auschwitz verbleven en heel wat Polen voornamelijk uit de streek van Zamosc, bovendien is het belangrijk voor katholieken om op die plaats St. Maximiliaan Kobbe te eren, die vrijwillig de hongerdood stierf.

  Afwachten wat Fransiscus zal doen. Hamer en sikkel hanteren?

 3. Een grondige analyse vindt men in het volgende bruggetje :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/08/03/diabolisch-laechelndes-oberhaupt-der-antichristlichen-eine-weltkirche-papst-franziskus-nach-jihad-kehle-durchschneiden-seines-priesters-islam-nicht-gewalttaetiger-als-katholizismus/
  met citaat :
  “Der Papst stellt bewusst die Begriffe auf den Kopf: Wenn ein Katholik mordet, tut er das nicht im Namen Jesu Christi – sondern gegen das Gebot Jesu Christi, der – ausser in Selbstverteidigung (Lukas 22:35-38) – das Töten von Menschen verbietet (Bestätigung der 10 Gebote – Matth. 5:17-21).
  Wenn aber ein Muslim ungläubige “Affen und Schweine” (Sure 2:65, 5:60) tötet, folgt er den Koranbefehlen und erntet das höchste Lob Allahs sowie 7 hochbusige Jungfern!!”(=einde citaat)
  Nog een analyse :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/05/24/papst-franziskus-oberhaupt-der-freimaurerischen-eine-welt-religions-kirche-und-schirmherr-des-islams-taufgebot-genauso-imperialistisch-wie-islam/
  met citaat :
  “Franziskus Jesuit – Mitglied der Urheber der Freimaurerei und der Wiederbelebung der Illuminaten. Es gibt nur heidnische Symbole in seinem Wappen, und er hat einen schrecklichen Eid geschworen, alle Ketzer auf brutalste Art und Weise zu töten. Aber vor allem: Er ist das Oberhaupt einer Kirche, die am 28/29 Juni 1963 während des satanischen, jüdisch-inspirierten 2. Vatikan Konzils Satan als sein Oberhaupt inthronisierte. Der Vatikan hat ihn gewählt, um die Kirche von innen zu zerstören. Franziskus, der die luziferische – Inter-faith und hier und hier und hier und hier etc. weiterführt, ist auch als Oberhaupt der Eine-Welt- Religion der NWO durch Shimon Peres von der Königsloge der Freimaurerei: der jüdischen B’nai B’ rith, ernannt worden.”(=einde citaat)
  De voormelde citaten zijn klaar en duidelijk. De volledige teksten dienen gelezen te worden voor een beter begrip.
  Hieruit blijkt duidelijk waarmee deze paus bezig is. Het gaat dus niet om een “intellectueel” gemis, maar gewoon om verraad en sabotage. Dit moet ons dan leiden naar de NWO.
  En NWO die de islam gebruikt om onze westerse beschaving te vernietigen.
  Het is die samenzwering die moet ontmaskerd worden.

Reacties zijn gesloten.