1 gedachte op “Duitsland geïsoleerd. Polen nazi’s. EU dood.

  1. De man in het filmpje wijst er ons op dat Duitsland geen vrienden meer heeft. Dat kan ook niet verwonderen. Een auteur van het Gatestone Institute dat ons op de hoogte wil houden van actuele vraagstukken heeft daar een logische verklaring voor. De auteur is David Goldman, die tot mijn verwondering niet wordt vermeld tussen de auteurs in de Duitse versies van dat Institute. Met Goldman heb ik me al meer vermaakt dan met de heute-show. Volgens hem beweren de Duitsers dat de Arabische vluchtelingen de culturele kwalificaties niet hebben om te integreren. Maar dat houdt om te beginnen in dat er een culturele standaard is, weet hij. En die schijnt er volgens Goldman in Duitsland niet te zijn. Men veronderstelt, gaat hij verder, dat de Duitsers zo weinig kinderen hebben omdat ze niet van zichzelf houden, niet van hun geschiedenis noch van hun cultuur. Vervolgens vraagt hij zich af waarom ze van anderen zouden verlangen om een culturele standaard aan te nemen die ze zelf schuwen. Dus, is zijn conclusie, maakt het hen niets uit dat een andere cultuur hun cultuur vervangt.

    Wat dat vervangen van de eigen cultuur betreft kan ik hem niet helemaal ongelijk geven, daar wordt door Bundesrepublikanen werk van gemaakt en zelfs een aardig centje voor uitgegeven.
    Neem nu Ruth Klüger die de BRD in Amerika heeft opgevist. Ze werd uitgenodigd en betaald om in de Bundestag ‘Zur Feier des Holocaust’ te spreken. Ruth is schrijfster en heeft het recht om haar eigen waarheid te komen verkondigen. Maar daar liet ze het niet bij. Ze blies volop de loftrompet voor Merkel en loofde haar vluchtelingen politiek, waarbij ze in de mening was voor gans Europa te mogen spreken. Het ligt er ietsje te dik bovenop dat een Bundeskanzlerin nebenbei voor zo’ n feest uur een lofrede bestelt.

    Israël heeft eveneens een bijdrage tot de feestelijkheden geleverd. Het genade verzoek van Eichmann. Het stamt uit het jaar 1962 en is blijkbaar in een soort van cahier geschreven. Waarom niet op briefpapier? Wat er verder in dat schriftje staat???
    Voor zover dit schrijven echt is, is het 54 jaar oud. Leeft er nog iemand die het handschrift van Eichmann nog kent? En indien ja, bij de Hitler dagboeken heeft ook niemand aan het handschrift getwijfeld tot de fraude aan het licht kwam.

Reacties zijn gesloten.