Duitse nationaliteit: dringend afschaffen!

 Duitse nationaliteit is vies: afschaffen!

“Wij, jong-socialisten, houden de Europese nationaliteit, die ontstaan is met het Verdrag van Maastricht, voor een stap in de goede richting. We zien nu geen enkele reden meer om het individueel nationaal staatsburgerschap nog te behouden en eisen daarom de afschaffing.”.

Zo stelt Laura Wallner (2de rij, rechts), voorzitster van de Jusos (jong-socialisten) Würzburg.

jusos

Dergelijke uitspraken typeren het streven van de linksen. De eigenheid, de cultuur en taal, de geschiedenis en afkomst, mag gewoon de vuilbak in. Nationalisme is een vies woord.  Wordt gewoon opgezogen door de Europese superidentiteit. Maar raak niet aan dezelfde eigenheid, cultuur, taal en afkomst van de nieuwkomers. En vooral niet aan hun dubbele nationaliteit.

Wat had  Thilo Sarrazin (nochtans uit de SPD-stal) gelijk met  zijn boek ‘Deutschland schafft sich ab‘!

Würzburger Leben

2 gedachten over “Duitse nationaliteit: dringend afschaffen!

  1. Het verloochenen van de eigen identiteit gaat steeds verder en verder tegen steeds hoger tempo. Het is ook niet verwonderlijk dat het hier weer gaat om rode linkse ratten.
    Om Jean zijn woorden te gebruiken ” laten we hier op 25 mei een einde aan stellen en vallen zetten om deze rooie ratten te vangen”. Ik loop alvast met mijn val klaar, en de stok staat achter de deur. Ik deed de stemtest ( DSVV ) bij mij paste: Grerolf Annemans en Filip Dewinter. Zeer verwonderlijk ??? Helemaal niet. De stemming zal dusdanig geschieden.

  2. Dat het duitse volk zichzelf wil verdunnen om ‘Nie wieder Deutschland’ zeker te stellen, is wsl een goede zaak voor de vrede, en datzelfde geldt ook voor de andere landen van de ‘As van het Kwade’: Oostenrijk, Hongarije, Italie. Maar waarom alle andere EU-landen via Brussel verplichten om hetzelfde te doen?

Reacties zijn gesloten.