‘Diversiteit’ troef op het Antwerps stadhuis

Blijkbaar heerst er op het Schoon Verdiep een virus.  Een ‘diversiteitsvirus’.  Burgemeester De Wever is intussen perfect inwisselbaar met zijn voorganger.  Het Antwerps politiekorps krijgt naar alle waarschijnlijkheid uitbreiding – ze moeten eerst de toelatingsproeven voor allochtonen nog positief discriminerend aanpassen – met een aantal import-pakkemannen.  De Open-VLD ziet er vast geen graten in.

Een 5de colonne bij de politie.  Handig voor de multicriminele gemeenschap. Wedden dat de criminaliteitscijfers nóg meer zullen dalen?  Nu nog enkele ‘passende’ rechters benoemen.

We zijn benieuwd naar de arbeidscondities.  Moeten ze vrouwelijke agenten accepteren of mogen ze hun geloof ten volle beleven?  Waar worden de ‘stille ruimtes’ geïnstalleerd?  Kunnen ze vrijstelling van dienst krijgen op vrijdag?  Wat met de bidpauzes?  Staat de combi wel richting Mekka geparkeerd?  Bovendien stellen we ons de vraag of de nieuwe politie-agenten ‘respect” zullen opbrengen voor geslachtsdiverse korpschef Muyters

Jongeren met migratieachtergrond solliciteren massaal bij Antwerpse politie
Tientallen jongeren met een migratieachtergrond hebben zich de voorbije weken kandidaat gesteld voor een job bij de Antwerpse politie. Dat heeft burgemeester Bart De Wever (N-VA) gisteren bekendgemaakt. Korpschef Serge Muyters is intussen klaar met zijn beleidsnota Diversiteit.  Lees meer…

 

15 gedachten over “‘Diversiteit’ troef op het Antwerps stadhuis

  • Mooi en overtuigend recruteringsfilmpje voor diversiteits politieagenten

 1. Hoe ik dit zou noemen? Zwendel onder het voorwendsel de maatschappij te zuiveren.
  Die nagemaakte eerlijkheid is al te doorzichtig.

  Ze hebben er nog een in hun rangen die daaraan niet kan weerstaan, aan zwendel en nagemaakte eerlijkheid. De heer Jambon:’ het slechtste dat we kunnen doen is van de islam onze vijand maken… we moeten het overgrote deel van de moslims tot onze bondgenoot maken…het overgrote deel van de moslims leeft naar onze normen en waarden…ze hebben een andere godsdienst maar dat schijnt volgens Jambon dan ook het enige verschil te zijn.’

 2. Een strafblad hebben zal ook wel door de vingers worden gezien.
  Diversiteit mag er zijn ook bij de Politie maar iedereen moet dan wel over dezelfde kam geschoren worden en geen voorkeursbehandelingen, alsook moet er duidelijk in het contract vermeld worden wanneer men iemand betrapt op het niet nauw samenwerken met andere collega’s van het voltallige Politiekorps Man/Vrouw of wegens radicalisering onmiddellijk ontslag en geen recht op verdere financiële vergoedingen zoals loon en opzeggingsvergoeding.

 3. Diversiteit in deze context noemt men apartheid.
  In de huidige context der terreur waarbij een ‘verloren’ generatie zich radicaal stelt is dit infiltratie .

 4. Op 11 mei lanceren De Wever en korpschef Muyters de charter van de diversiteit. GvA geeft me al een voorproefje van die charter: Iedereen anders, altijd van dienst.
  Je mag ook één en ander melden, zoals:
  -Slachtoffer omwille van wie je bent? MELD HET. Op dat punt heb ik wel wat te melden, het is namelijk zo dat ik omwille van mijn Vlaamse overtuiging, en soms dwarse ideeën, al een en ander naar het hoofd heb gekregen. Dus De Wever ik meld me.
  -Slachtoffer omwille van je geaardheid, MELD JE. Geachte heer De Wever, omdat ik hetero ben tracht men mij door allerlei uitzendingen en leesvoer op andere gedachten te brengen zodat ik mij aan een gendertransformatie zou moeten laten onderwerpen, om nog als normaal over te komen.
  -Slachtoffer omwille van je handicap? MELD JE. Ik vrees dat de meldingen de spuigaten zullen uitlopen omdat iedereen wel één of andere handicap heeft. Mijn handicap is dat ik graag de ronde van Frankrijk zou winnen maar hiervoor de lichamelijke capaciteiten niet heb en tevens gediscrimineerd wordt op basis van mijn geslacht.
  -Slachtoffer omwille van je huidskleur? MELD JE. Omdat ik blank ben heeft de heer Soros en zijn handlangers het op mij gemunt. Hij tracht met alle mogelijke middelen om mij van de aardbodem te laten verdwijnen.

 5. Waar is de tijd toen je als Nederlander vast in belgie woonde je eerst de belgische nationaliteit moest aannemen om hier dienstplicht te mogen doen? Vele Nederlanders dachten met hier legerdienst te doen dat ze dan automatisch belg werden, niet dus. Hoe is het zo ver kunnen komen dat een allochtoon bij de politie kan? Oh, ja, SPa, Open VLD, CD&V, groen, N-VA. Allemaal hebben ze boter op het hoofd 🙁

 6. Hoe men een gans politie korps aan de kloten helpt. Met dank aan de grote Vlaamse voorman BDW. De grootste Vlaams Nationalist van de laatste 100 jaar.

  • Beste Roger,
   “De grootste Vlaams-nationalist” of “de goorste Vlaams-nationalist”. Een wereld van verschil als je de “r” verzet, maar de laatste optie is dichter bij de waarheid.

 7. Reeds in de jaren ’90 was er ongenoegen in de Antwerpse politieschool omdat de ingangsexamens voor de ingevoerden gemakkelijker moest gemaakt worden dat voor de modale autochtoon.

 8. Onder de mom van de diversiteit haalt men het paard van Troje binnen. Dit zegt al veel over wie er aan het bewind is. Het maakt dan ook al veel duidelijk waarvoor deze “diversiteit” bestemd is. Ik heb reeds in recente reacties verwezen naar de “vijand” van het bezetters regime. Met deze “vijand” bedoelt men alles wat Vlaams en rechtsgezind is. Of duidelijker gezegd : al diegenen die in het verzet staan tegen de invasies, de multikul, de NWO….!! Het is dan ook van deze “vijand” dat men wakker ligt en die dan ook moet bestreden worden op leven en dood. Voor deze meedogenloze strijd dient men wel over betrouwbare troepen te beschikken. En wie is er dan ook het best te vertrouwen? Het antwoord ligt zo voor de hand : “Het geïmporteerde Islam leger”.
  Het voormelde aspect heeft dan betrekking op de ordehandhaving.
  Er is echter nog een ander waar minder aandacht wordt aanbesteed, en dat is de samenwerking van dit “Paard van Troje” met de (georganiseerde) misdaad, die voor een belangrijk deel op etnische basis is georganiseerd.
  Deze laatste “samenwerking” (sic) gaat de aanpak van de misdaad door politie en gerecht degraderen tot een klucht. Veel onderzoeken zijn immers al bij voorbaat “aangebrand”.
  Als het “Paard van Troje” dan ook nog de magistratuur binnentrekt, dan is de “oorlogsmachine” klaar om ingezet te worden, tegen de autochtonen dan, die in het verzet staan.
  Dit “diversiteitsvirus” is dan ook het toppunt van hoogverraad, waarvan de onherstelbare & dramatische gevolgen niet te overzien zijn.
  Dit diversiteitsbeleid en dito verraad, wordt dan gestuurd door Bartje die enige tijd geleden, moord en brand schreeuwde over de “collaboratie” tijdens WO II.
  Men zal bij de loge mafia’s tevreden toekijken op hun lakei en dito verrader.
  In andere recente reacties heb ik reeds verwezen naar de verborgen agenda’s achter het EUSSR project, dat sinds tientallen jaren in uitvoering is, en dat er op gericht is het Avondland te vernietigen.
  Gisteren herdachten met de klassieke luister, tal van nuttige idioten 08 mei 1945.
  Gezien de inhoud van deze reactie en ook van mijn andere recentere reacties, is 08 mei 1945 de officiële datum van het begin van de ondergang van het Avondland.
  Er valt dan ook niets te vieren..of te herdenken…08 mei dient immers een dag van rouw te zijn, het begin van de ondergang wordt immers niet “gevierd”, tenzij door verraders!!.

 9. De Wever blijft volharden in de boosheid :
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160511_02283635
  met citaat :
  “Antwerpen – Woensdagvoormiddag ondertekenen burgemeester Bart De Wever en zijn korpschef Serge Muyters een “charter van de diversiteit”. Hiermee willen ze symbolisch aantonen dat de Antwerpse politie zich dagelijks inzet voor gelijke kansen en diversiteit en dat ze er zijn voor iedereen in onze samenleving. “Ik wil een voorbeeldkorps maken”, verduidelijkte De Wever op Radio 1.Burgemeester De Wever heeft een symbolische datum gekozen om het diversiteitscharter te ondertekenen. Woensdag is het tien jaar geleden dat Hans Van Themsche zijn moordende raid door de stad deed . De jongen schoot op 11 mei 2006 de Turkse Songül Koç, oppas Oulematou Niangadou en de tweejarige Luna Druwart neer. Koç overleefde de aanval, Oulematou en Luna stierven. Van Themsche was de eerste die in ons land veroordeeld voor moord met racistisch motief als verzwarend element.
  Die schietpartij wordt woensdag herdacht in Antwerpen. In een open brief pleit De Wever voor een stad waarbij iedereen betrokken is, en zegt hij dat de gebeurtenissen van 10 jaar geleden “blijvende littekens nalaten”.(=einde citaat).
  Voor de steeds weerkerende “dooddoeners” verwijs ik naar de tekst in het bruggetje.
  Opvallend maar niet toevallig is dan ook de verwijzing naar de zaak Van Temsche.
  Je voelt hem al komen.
  Hopelijk gaat het Vlaams Belang nu eindelijk de handschoen opnemen, en eisen dat er eindelijk duidelijkheid wordt verschaft over de “mise en scène” van de zaak Van Temsche. Gezien de massale reacties binnen de minuten na de feiten, wil dit al zeggen dat iedereen klaar stond, men kende de datum, maar niet het juiste uur!!
  Ondanks alles liep het dan nog grotendeels verkeerd.. nog voor Van Temsche wel en goed in gang geschoten was, werd hij neergeschoten door een lid van de Antwerpse politie. (die trouwens nog vervloekt wordt zoals de boswachter die Dutroux tegenhield).
  Een van de eerste gevolgen van dit incident was het goedkeuren van de strengere wapenwet waarbij de burgers werden ontwapend, maar niet de misdadigers en terroristen. De gelijkenissen met de VSA zijn dan ook treffend, met dat verschil dat het daar veel moeilijker gaat om de burgers te ontwapenen, en bijgevolg zijn er dan ook regelmatig “false flags aanslagen”. (al of niet door het FBI georganiseerd).

Reacties zijn gesloten.