“Dit is uw Vlaanderen”

satire Vector Icons free download in SVG, PNG Format

‘t Scheldt kent u wellicht wel. Een webstek als geen ander, die balanceert tussen moed en overmoed. Een webstek waarvan wij ons al langer afvragen wanneer, niet of, er door de ons overheersende machten zou ingegrepen worden om deze tot zwijgen te dwingen. ‘t Scheldt kaart aan wat er achter gesloten deuren gekonkelfoesd wordt, wat in de goot belandt in de hoop dat een plensbui het wel zal doorspoelen tot in de Schelde. Onze redactie heeft niet de financiële mogelijkheden om alle mogelijke gevolgen van (over)moed te negeren – zo graag we het ook zouden willen doen. Het enigste wat wij kunnen is aanklagen wat ‘t Scheldt overkomt bij het aansnijden van brandgevaarlijke thema’s. Lees even mee… en verder via het aangereikte bruggetje:

Donderdag 22 april 2021.

Het bewijs dat persvrijheid en bronnengeheim in Vlaanderen dood is werd gisteren geleverd. Justitie voerde diverse huiszoekingen uit rond ‘t Scheldt, een medewerker werd gearresteerd.

Voor dag en dauw is de politie binnengevallen op verschillende adressen in Vlaanderen. Op de huiszoekingsbevelen prijkte in grote letters 3 x de naam ZELFA MADHLOUM, politica voor de Open Vld en woordvoerster van Egbert Lachaert, de ‘President’ van de Open Vld. Belangrijkste klacht luidde: ‘electronische belaging van Mevr Zelfa Madhloum’.

Volgens het verslag dat ‘tScheldt intussen kreeg van een gearresteerde medewerker draaide de focus tijdens de huiszoeking onmiddellijk naar “‘tScheldt”. Alle computers, gsm’s en documenten die betrekking hadden op ‘tScheldt werden in beslag genomen. Tegelijkertijd werd een kantoor in het centrum van Antwerpen opengebroken waar men vermoedde dat er materialen van ‘tScheldt konden gevonden worden. Ook op een derde adres werd onderzoek verricht….

Lees verder…Moord op ‘tScheldt. Huiszoekingen, inbeslagnames, medewerker gearresteerd…

Zelfa wie??? Zoals het Krulkonijn is zij een “onderneemster” die het “gewoon doen” van de Open VLD in haar genen heeft. Zoals het Krulkonijn is zij jong, heeft zij het poco profiel qua afkomst, ziet zij er appetijtelijk uit en vertegenwoordigt zij de neo-Vlaming die bouwt aan een “verdraagzame toekomst”.

‘t Scheldt had de euvele overmoed haar c.v. eens diepgaander te bekijken: Klik op: Het spookbedrijf van Zelfa Madhloum, woordvoerster Open-Vld

Bij kwaliteitskrant De Standaard vonden we deze beschrijving:

“Een felrood gestifte mond die stevige meningen verkondigt. Naaldhakken om mee te tackelen. Een uitstraling die grote ambities verraadt. Jong VLD-bestuurslid, onderneemster en voetbalscheidsrechter Zelfa Madhloum wil zich laten opmerken. Wie is de vrouw die Karel De Gucht op zijn plaats zette?”