“Dit is de zomer van de illegale immigratie”

In 't verzet slapende leeuwZomer 2015. Einde van de grenzeloze EU?

“De immigratie is de grootste zorg van de Europese bevolking. Maar de bestuurselite in Brussel zwijgt als vanouds. Dat de kloof er is, wordt overal in de media, ook bijvoorbeeld in de Franse, gesignaleerd…

…We zien dat er in de praktijk geen Europees immigratiebeleid bestaat en geen asielbeleid. Ieder land voert zijn eigen discussie en komt met zijn eigen oplossingen…

En, afsluitend: …Waar EU landen al met elkaar geen afspraken meer kunnen maken over de immigratie, daar kan de invoering van grenscontroles tussen EU landen, ook in het huidige Schengen gebied, niet ver meer zijn. Niet omdat iemand dit zou willen in Brussel, maar omdat de huidige chaos nu eenmaal ergens ingedamd moet worden.

Ik zal daar niet om rouwen.”

Wij ook niet.  Lees hier het opiniestuk van Joost Niemöller

13 gedachten over ““Dit is de zomer van de illegale immigratie”

 1. Alles wat we zelf doen doen we beter dus zullen we de grenzen zelf gaan bewaken, bewapend uiteraard want wij willen van heel dat gespuis verlost geraken. Hoe is onbelangrijk als we ze maar kwijt zijn.

  • We willen je niet ontmoedigen, Jean, maar als Pegida in Antwerpen niet meer dan 200 mensen op straat krijgt, hoe ga je dit dan aanpakken?

   • En als de grote BDW? daar nog eens een gasboete van bijna 200 € gaf bij de verboden Pegida betoging zullen er de volgende keer nog minder zijn en BDW was zeer tevreden daar het alleen originele Vlamingen waren die de boete kregen en dus zijn gekoesterde vreemdelingen en socialistische vakbondsmensen er niet bij waren

    • De brief met de gasboete werd ondertekend door een zekere Imbrahim een van de islamitische vriendjes van de grote flamingant BDW

   • Maar 200 mensen voor Pegida Antwerpen !…. Je zou het kunnen vergelijken met een zinkende boot . Pompen of verzuipen ! Het zijn slechts enkelingen die het drama willen voorkomen en zich daadwerkelijk inzetten om het water weg te pompen . De rest heeft geen interesse . Ze vluchten weg van de plaats waar ge kunt zien hoe het schip langzaam maar zeker aan het zinken is . Ze geloven de kapitein , die om paniek te vermijden , hun wijsmaakt dat alles in orde en veilig is !

    • De reden dat niemand openlijk geassocieerd wil worden met Pegida is dat het ultralinkse repressieapparaat klaar staat om u te broodroven en u op de lijst ‘staatsgevaarlijken’ te zwieren.

     • Tja… geachte Lord, als we zo redeneren dan gaan we het ver brengen, hoor!
      Ik hoop dat u niet verwacht dat de Pegida-betogers zullen worden verwelkomd met ‘n spetterende fanfare en een erewacht, of..?
      ‘n Feit is dat 98% van de Pegida-aanhangers op hun Facebook-blad in de werkelijkheid toetsenbordtijgers zijn.
      Hun bijdrage bestaat er in om, liefst met schuttingtaal, te schelden en te schrijven: “Stuur ze terug!”, “Zet ze op de vlieger!”, “Sluit de grenzen!” en nog zo van die stoere volzinnen.
      En na het intikken van hun verbale gram, gaan ze over tot de orde van de dag: wat is er vanavond op de TV?

     • Lord,
      U ziet klaar..en de werkelijkheid is nog veel erger.
      Niet alleen de “als vijand gecatologeerde” wordt aangepakt maar ook zijn omgeving. De creativiteit is daarbij grenzeloos, en de schade in veel gevallen is onherstelbaar.
      Ik ben ten andere een ervaringsdeskundige in deze materie!!
      Ik ga dus niet van anderen, die kwetsbaar zijn, eisen dat ze bij manier van spreken zelfmoord plegen.
      Er is echter wel een oplossing, waarbij men geen gevaar loopt, en dat is in het “stemhokje”!!
      Het probleem zijn dus niet de” toetsenbord tijgers”, maar wel diegenen die niet de juiste keuzen maken in het stemhokje. Het zijn op deze laatsten dat men zijn frustraties moet afreageren!!!!!
      Als men dan een betoging organiseert moet men ook de moed hebben klare en duidelijke taal te spreken over de doelstellingen.
      Als men niet betoogt tegen de islam maar enkel tegen de islamisering van de EUSSR, dan maakt men zich totaal ongeloofwaardig.
      Als men tegen ISIS betoogt, moet men durven zeggen wie er achter schuil gaat, en dan tegen de “zetbazen” ervan betogen.Als men tegen de vreemdelingeninvasies betoogt, moet men in de eerste plaats tegen de verraders en hun zetbazen betogen. Als men dit allemaal niet durft zeggen en schrijven bedriegt men de deelnemers.
      Men dient evenmin actie te voeren op het intussen beruchte pleintje, maar wel de donderdagavond rond 19h00 aan de ingang van een “tempel” als de broeders toekomen.. en deze dan uitschelden voor verraders en collaborateurs!!! Dan pas zal men blijk geven van “veel durf”.
      In dit stadium is het het verspreiden van de juiste informatie belangrijker, met oog op de bewustmaking van het publiek.
      Dit alleen is al een titanenwerk, en niet zonder gevaar, rekening gehouden met bepaalde reacties, zelfs op de webstek van Golfbrekers!!!

 2. De enige reden waarop de Vlaming zal reageren is het ogenblik waar hij ontdekt dat de verzorgingsstaat zijn inkomsten zodanig zal wegschenken aan de nieuwe inwijkelingen zodat hij iedere maand zal moeten scharrelen om zelf rond te komen. Zo dus , binnenkort.

 3. als je eender waar met mensen praat kun je vaststellen dat dat meer dan 90 procent de invasie van die vreemde instuif meer dan grondig beu zijn en daar helemaal niet mee akkoord gaan en als je dan in Antwerpen op de PEGIDA bijeenkomst ziet hoeveel mensen de moeite doen om aanwezig te zijn om hun ongenoegen uit te drukken is het inderdaad bedroevend

 4. Tegenwoordig kun je niet voorzichtig zijn met uitspraken tegenover onze asielbroeders , die je soms niet terugvindt in de corpulente Van Daele ,om niet de stempel te krijgen van vuile rechtse racist …. Maar als ge de gelegenheid krijgt om een IS strijders uit te schelden voor bruine klootzak , onbenul , ongedierte , lafaard , janettenterminator ,smeerlap , rotzak , kinderverkrachter… enz enz , kan ik dan ook vervolg worden voor racistische opmerking , beledigingen , respectloos voor andere culturen , het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen en ondermijnen van de “vrije handelingen uiting enz . Zou het kunnen dat ze mij gerechterlijk gaan vervolgen ? Is er onder de redactie geen advocaat , want ik ben heel voorzichtig met wat schrijf in mijn reacties

 5. @ Lovenaar,

  naar zo’ n tempel hoeven de toch meestal uit het VB afkomstige Pegida sympathisanten niet ver te zoeken. Aan de overkant van het VB lokaal in de Van Maerlantstraat is er een.

Reacties zijn gesloten.