De wereld is een schouwtoneel…

Gerelateerde afbeelding… maar in de politiek zitten toch de grootse komedianten

In 2012 n.a.v. de gemeenteraadsverkiezingen nam Piet Wouter Van Bellingen nog dit reclamefilmpje op.  Vanaf 0’58” hoort u hem uit een ander vaatje tappen over Zwarte Piet.

Wil de échte Wouter Van Bellingen nu opstaan?

3 gedachten over “De wereld is een schouwtoneel…

 1. Mijn reactie gaat niet over Van Bellingen maar over de komedianten. Politici en journalisten strijden om de eer.
  Lees ik toch bij die laatsten dat Obama-Amerika, de luchtaanvallen op ziekenhuizen in Oost-Aleppo veroordeelt. Amerika veroordeelt altijd luchtaanvallen op ziekenhuizen, tenzij ze het zelf uitvoeren.
  Ik heb van die journalisten nochtans al dikwijls gelezen -het moet dus wel waar zijn- dat het laatste ziekenhuis in Aleppo in puin lag. De boosdoeners waren de Russen en de troepen van de rechtmatig, verkozen Syrische regering.

  Blijkbaar hebben ziekenhuizen in Aleppo een natuurlijke hulpbron, als men ze niet voortdurend bombardeert, groeien ze als paddenstoelen uit de grond.

  Verder vernam ik dat de brave Amerikanen de zaken oplossen met een drone, om zo te zeggen vanuit hun zetel voor tv.
  Nu heeft zo’ n drone de commandant van IS, Mullah Bosorg en tegelijkertijd zijn 7 lijfwachten, in Afghanistan ‘kalt gestellt’.
  Bij het lijk van Bosorg zijn wapens en springstoffen gevonden, meldden de Afghaanse bondgenoten.
  Hij moet bijgevolg met een chirurgische precisie gedood zijn als je die boel nog kunt vinden, want springstoffen zijn tamelijk gevoelig voor vuur.

  • Eveneens merkwaardig is dat de witte helmen altijd maar weer kinderen redden. Geen oude vrouwtjes, geen gekwetste middelbare leeftijders, steeds weer kinderen.

 2. Deze man werd in de tijd geadopteerd door een Vlaams Nationalistisch gezin. Ik denk dat zijn adoptiehouders zich omdraaien in hun graf.

Reacties zijn gesloten.