Doen we het dan toch zelf niet beter?

Afbeeldingsresultaat voor bourgeois minister president cartoonVerviervoudiging Vlaamse schuld op 15 jaar, kopt De Tijd, en geeft als verontschuldiging de financiële crisis, de verstrengde begrotingsregels, de zesde staatshervorming en de onkunde van Van Overtveldt.

Nergens wordt gewag gemaakt van de immigranten die ons land als nieuwe vestiging gekozen hebben.  Nergens worden de talrijke subsidies vernoemd aan zogezegd ‘culturele’ verenigingen die nieuwkomers blijvend laten vervreemden van onze samenleving, aan waakhonden, aan moskeeën, aan extra kosten voor ‘inburgering, in het onderwijs, op de werkvloer, in de ziekenhuizen, bij de sociale huisvesting…  Lees mee:

“De Vlaamse regering verwacht dat haar schuld in 2022 zal stijgen naar 35 miljard euro. In 2008 bedroeg ze nog 8 miljard euro.
24,4 miljard euro. Dat is wat de Vlaamse overheidsschuld van 2016 bedraagt. Op een totale begroting van 40,6 miljard euro. Met de verwachting dat ze in 2017 zal stijgen naar 25,7 miljard euro. Ter vergelijking: 25,7 miljard is even veel als het jaarlijkse budget van de beleidsdomeinen Onderwijs, Werk en de Vlaamse Zorg samen. ”  Meer…

 

2 gedachten over “Doen we het dan toch zelf niet beter?

  1. Wanneer gaan de lullers en zakkenvullers alle subsidies aan franskiljons, coburgers, allochtonen, de diverse vreetclubjes en niet te vergeten de EU misdaadorganisatie volledig stopzetten? We spreken anders over +/- 20 miljard euro J A A R L I J K S…..

  2. Het lijkt me dat hij het volk vanuit het balkon toewuift ….maar ik zie niemand staan

Reacties zijn gesloten.