De ware verantwoordelijken voor het straatgeweld…

… zijn niet de geweldenaars, de bandieten, de dieven, Antifa en ander tuig

Stuttgart… Brussel… Parijs… Het kan op elk moment in elke stad gebeuren. Elke reden – of de aanwezigheid van één politie-uniform – is goed om amok te slaan, te roven, te verwoesten. En dan vraag je je af hoe we in godsnaam in deze toestanden beland zijn.

En nu maar knus naar jullie warme... - Leuke Plaatjes Filmpjes en ...

Retorische vraag. We weten hoe we erin beland zijn: linkse wegkijkpolitiek, pamperen, laffe justitie, ondermijning van gezag, politici als landverraders én als poppenspelers: de haute finance die aan de touwtjes trekt. Hoe groter de chaos, hoe minder hun kuiperijen opvallen. In normale tijden wordt veelal naar brood en spelen gegrepen: festivals, eetfestijnen, sportmanifestaties, “culturele” evenementen: kortom ‘verstrooiing’ – letterlijk te nemen – van de manier hoe we bij de neus en om de tuin geleid worden. En dat is momenteel – wegens corona – amper mogelijk. Vandaar het alternatief: straatgeweld. Je kan ons niet wijsmaken dat de “feestvierders” op het Flageyplein daar – uit een dwang waaraan ze niet konden weerstaan – demonstratief samen kwamen. Dit was volgens onze bescheiden mening niets anders dan uitlokking. En jan-met-de-pet kijkt verder naar “Het Journaal”, Terzake, de 7de Dag… luistert naar analyses van experten, professoren, duidingsjournalisten. Slaap zacht, lieve kijkbuiskinderen.

2 gedachten over “De ware verantwoordelijken voor het straatgeweld…

  1. De rellen zijnde voorbode van nog erger. Maak u klaar zogenaamde democraten om de stoottroepen van de linkse hordes te ontvangen , maar het zal geen blijde aankomst zijn. Want ze zijn gekomen om af te rekenen met uw moedwilligheid, uw onvermogen, uw pamperen. Hun wraak zal zoet zijn maar je hebt het toegelaten door uw onderschatting van het gevaar. Vrees dus voor de toekomst.

  2. Waar zijn we gestrand. Cordon sanitair. Nog steeds laten de politiek correcte zichzelf slachten .Wat als..

Reacties zijn gesloten.