“Ik heb nog een veel beter voorstel…”

Congo Masks: Masterpieces from Central Africa - Exhibitions

… dan de eisen van deze brave meneer, die zich ook moet verontschuldigen voor alle goals op de kap van zijn zoon. Mijn idee: laten we een ultieme Wiedergutmachung doen door Congo te herstellen tot wat het was voor onze verschrikkingen” zoals hij het noemt. We laten de Arabieren er terug toestanden à la Syrie op na houden. We vervangen alle ziekenhuizen door sjamanen. We breken alle wegen af (ok, belgische wegen afbreken is nu niet zo moeilijk, dat gaat normaal vanzelf). Alle landbouw breken we af tot wat manjok naast het hutteke, waar we met plezier alle waterputtekes dichtsmijten. Schandalige scholen weg en alle analfabetisme terug zodat ze onze racistische boeken niet meer kunnen lezen. Herstel-paradijs Congo. En als kers op de taart: laat de Congo besturen door Company. Eens zien of het beter gaat dan Anderlecht.

schrijft Jan Boons refererend naar

Pierre Kompany (72) vindt dat de staat en koning Filip zich moeten excuseren voor het koloniale verleden. “Als de staat zich verontschuldigt, zou dat een grote stap zijn. Maar als de koninklijke familie dat ook doet, komen we er nog veel beter uit”, aldus de vader van Rode Duivel Vincent Kompany en burgemeester van Ganshoren in een interview met AFP. (…)

Open And Save File | NURUL IDAYA

Lees ook eens: “Congo was beter af als kolonie”

5 gedachten over ““Ik heb nog een veel beter voorstel…”

 1. Ja,laten we onze monarchie afschaffen en sturen we onze ministers die zich willen excuseren waar zij zich schuldig voor voelen terug naar congo.Ik voel mij niet schuldig voor wat er 150jaar geleden is gebeurd,waar onze politieke criminelen zich wel voor kunnen excuseren is voor de oorlogen in de Balkanlanden,Irak,Syrie,ellende in Iran onderdrukking en bestelen van hun eigen volk en het vernietigen van onze economie en het ziek maken van ons en onze kinderen door slechte voeding en vaccinaties die alleen de pharma ten goede komen te zwijgen van het belabberde onderwijs. Zij dienen het volk niet meer maar wel de NWO en niet te vergeten VLD De croo die als een geile teef achter Bill Gates loopt,en verhofstadt die speeches in eu parlement geeft als een echte dictator.

 2. Een interessante commentaar van Jan Boons. Men kan Kongo echter niet beschouwen als een “alleenstaand en uniek” geval in de geschiedenis.
  Er zijn immers nog andere koloniale machten, zoals G.B., Frankrijk, Spanje en in mindere mate Portugal ,Nederland en Duitsland. Het aantal slachtoffers van deze koloniale machten is niet juist gekend. Er wordt over gezwegen met uitzondering van deze van Duitsland in Zuid West Afrika en van België in Kongo. (of wat had men kunnen denken ??). Bij een selectieve herinnering en een selectieve verontwaardiging is er altijd een verborgen agenda in uitvoering.
  De zelfden die nu moord en brand schreeuwen over Kongo, hebben blijkbaar geen problemen met de ruim 250 miljoen slachtoffers van de islam en de ongeveer 150 miljoen van het communisme – marxisme – maoïsme – socialisme en andere rode kleur schaderingen. Het gaat hier om een voorzichtige schatting gezien de aantallen elke dag nog stijgen. Als er met deze 400 miljoen doden geen probleem is, dan is er in de Kongo ook geen. De lat moet immers gelijk liggen cfr het motto van de geobsedeerde adepten van de gelijkheid!!
  Europa zelf is eeuwen lang het toneel geweest van een bloedige terreur, en Vlaanderen was hierbij het slagveld van Europa !!! (met daarbij Frankrijk – Bourgondië en Spanje in de hoofdrol). Iets over gehoord ??
  Een bijzonder aspect is de slavenhandel !!! Er wordt wel af en toe gesproken over de “verkopers”, (=Zwarten en Arabieren), maar over de grootste kopers, handelaars en slavenhouders heerst er een oorverdovende stilte.
  En als we het dan hebben over Kongo en Leopold II, verwijs ik naar een vorige reactie over wie er werkelijk schuil ging achter de Kongo Vrijstaat (sic). De rol van de generaal Thijs met Cecil Rhodes geeft hier al een aanduiding. En dan komen we terecht op een plaats die onbespreekbaar is. Als er verontschuldigingen dienen aangeboden te worden, dan komt dit toe aan de werkelijke machthebbers in de Kongo Vrijstaat.
  Hier zal papa Kompany wel een paar maten te klein voor zijn. Trouwens hoe zit het daar in Ganshoren & Brussel gewest, met de “sales flamins” die er slachtoffer zijn van een etnische zuivering, die bijna voltrokken is??
  En hoe zit het met de strafdossiers in België die opgesteld werden in 1960 en later, na de exodus uit Kongo, en die betrekking hadden op de massale verkrachtingen van blanke vrouwen. Dossiers die nadien spoorloos verdwenen zijn.
  Een zaak is zeker : Als Vlamingen in die tijd dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid. We waren en zijn trouwens nog altijd bezet door de Belgische – francofiele – rode en logemaffia’s.
  Over de rol van deze logemaffia’s in Kongo wordt ook valselijk gezwegen.
  Over één aspect m.b.t. Leopold II wordt ook valselijk gezwegen. Hij was immers volgens de huidige maatstaven, een pedofiel !!!
  En ter attentie van al de gediscrimineerden : België is geen DDR dictatuur met een Stasi terreur (alhoewel we daar stillaan naar toegaan), en met VOPO’s aan de grens om de vluchtelingen laf in de rug te schieten. Iedereen is vrij om te gaan, en niemand wordt verplicht om te komen.
  Voor een goed begrip gaat het hier uiteindelijk niet over Kongo , maar om de oorlog tegen de blanken en onze Westerse beschaving… die moeten vernietigd worden cfr. het Coudenhove Kalergi plan. We mogen dan ook niet in de val trappen van de samenzweerders, door in hun spel te treden met een welles nietes discussie over de Kongo Vrijstaat en Leopold II. De discussie dient dan ook te gaan over de verborgen agenda’s van de samenzweerders achter de Kongo problematiek en de selectieve strijd tegen het racisme (sic).

 3. 100% gelijk heb je, maar doe geen moeite de mensen zijn nog niet wakker.Ik hoop dat de EU snel uiteen valt,ze hebben ons alleen problemen opgebracht .Klimaat,BLM,Antifa allemaal voor ons in de ellende te helpen.Er zijn mensen die zien,je hebt mensen die op de feiten worden gewezen en die gaan geloven en dan heb je mensen die zien en er op gewezen worden en toch niet geloven.

  • Dank voor uw bijdrage(n). We moeten het van de daken schreeuwen.

Reacties zijn gesloten.