De verrijking mag iets kosten

immigratieDe hoge facturen van de opengrenzen-politiek van de importsecretaris:

2016: OCMW Antwerpen gaf 15 miljoen euro leefloon aan 1.250 ‘vluchtelingen’.

2017: 18 miljoen euro, te verwachten verrijking.

Decenniumvoorspelling van Filip Dewinter: “Antwerpen verkleurt, verarmt, vergrijst en wordt onveiliger” – niets tegen in te brengen.

5 gedachten over “De verrijking mag iets kosten

 1. Over Filip gesproken: hij moet maandag op het matje komen voor die toespraak tegenover de Gouden Dageraad.
  Heb die toespraak op zijn blog gelezen en vind dat daar niets mis mee is. Waar ik wel moeite mee heb:
  1- enkele jaren geleden beweerde hij dat de Gouden Dageraad en het Duitse NPD, karikatuur partijen waren en slecht voor het imago van extreemrechts.
  2- werd dit reisje uit eigen zak betaald of was het weer een snoepje uit het rijke aanbod van de democratie voor de verkozenen van het volk?
  3- als je het mij vraagt hoefde Filip & Co helemaal niet zo ver te reizen om de resultaten van de invasie te bestuderen. Heel wat landgenoten kunnen hem plaatsen aanwijzen waar hij, en zijn gevolg, één en ander kunnen constateren. Zelfs een tramritje met tram 3 helpt om kennis te vergaren.

 2. We hebben niet moeten wachten op maandag. Anke Vandermeersch wordt uit het partijbestuur gezet en verliest haar functie als gemeenschap senator. Alle vier werden ze berispt.

  Wat zijn we toch bang voor die titel neonazistisch. Wie deelt die uit? De groen, de rode, de tsjeven, kortom iedereen die politiek correct is.
  Als je de redenering volgt van het partijbestuur, waarbij de extreemrechtse en zogezegd neonazistische signatuur van Gouden Dageraad voor hen de doorslag gaf, dan zou ik me moeten distantiëren van het VB omdat dit nu net de woorden zijn waarmee je om de oren wordt geslagen.

 3. Beste Anna,
  Reeds in 1989 kwam ik zwaar in discussie met FDW daar hij de oudere leden en sponsors wilde vervangen door jonge toogspringers. Hij is daarin gelukt, maar die toenmalige jonge garde is massaal in de NVA valkuil gestapt. De nieuwe jonge garde is slechts een slijmerige rechtse, weinig openbaar verbale politiek aan het voeren. Het zal niet helpen om “grote”(sic) congressen te houden dat er nieuwe leden zullen aangetrokken worden. Ik stel mij de vraag waarom de PVV, het FN en de meeste West Europese nationalistische partijen hun stemmenaantal zien vertienvoudigen ; terwijl het VB met moeite een verdubbeling van de kiesintenties ziet. De vele tussenkomsten in het Europees parlement blijken ook niet de nodige kracht te hebben.

 4. Bij het beschuldigende liedje van Nazis en Neonazis, dat als uit één mond van politiek correct komt, moet ik tot de vaststelling komen dat zij, die Nazis worden genoemd, in feite Neonazis zijn.
  Voor 1913 greep Duitsland, voor wat betreft de Staatsangehörigkeit, terug op het ius sanguinis. Het recht van het bloed, waarmee men aanspraak maakt op een nationaliteit.

  Het ‘Volksgenosse kann nur sein, wer deutschen Blutes ist (volksgenoot kan enkel zijn, wie van Duitse bloede is), het leidmotief van Nazi Duitsland is dus afgekeken van die wet voor 1913. Bijgevolg zijn ze de volgelingen van die wet = neonazis.

  Om verder te gaan over die zo gezegde neonazistische partijen, in niet één van hun programma’s lees ik nog maar een aanloop naar een dergelijk programma punt.
  Integendeel: Chinees, Zoeloe, Hottentot, Arabier, Indiaan, ze worden allemaal volksgenoot, als je dat woord nog mag gebruiken, als ze onze ‘normen en waarden’ onderschrijven.

Reacties zijn gesloten.