De Verenigde Nutteloze Naties

Liever irrelevant dan onverantwoordelijk

“Feitelijk zou je kunnen zeggen dat de VN al decennia in continue crisis verkeert. Want wanneer werden globale problemen eigenlijk wél vlotjes in de VN-Veiligheidsraad afgehandeld?”

“Het idee van een ineffectieve, krachteloze VN waar geen harde besluiten vallen, werd gisteren ook bekrachtigd toen meer dan honderd wereldleiders urenlang over de klimaatcrisis praatten, zonder zelfs maar de intentie te hebben om tot maatregelen te komen.”

De Algemene Vergadering van de VN begint onder een slecht gesternte. Gisteren besloten de VS om zonder duidelijk volkenrechtelijk mandaat een oorlog te beginnen. En de klimaattop op dezelfde dag leverde ook al weinig concreets op. Lees verder…

Nvdr: Kritiek mag, maar eerlijkheidshalve moeten we toch toegeven dat de VN bij de échte problemen goed werk verricht.  Zoals bv.:

“De werkgroep van de Verenigde Naties vindt dat het tijd is voor verandering als het gaat om Zwarte Piet. Ook moet de overheid meer optreden tegen racisme. Dat zeiden de leden van de werkgroep vrijdag in Den Haag.”

FT

5 gedachten over “De Verenigde Nutteloze Naties

 1. Ik vrees maar dat na het probleem “Zwarte Piet” , Pere Noel , Santa Claus of het Kerstmannetje aan de beurt komt , om hem uit te schakelen , wegens eveneens racisme . Tenslotte hij is “blank” gelinkt aan het Christendom en doet niets dan goed , vooral dan voor de kinderkes . Een neger kan ook “Goet Doen” zal de tegenpartij pleiten . Trouwens wie zegt dat Santa Claus geen neger was of is . Dergelijke stelling zal dan weer worden weerlegd door een minderheid die zich verstoten voelt , de Homo’s . Wie durft beweren dat Santa Claus geen J… was ! Ze hebben echter een nadelig punt , Die brave homofiele Claus kan inderdaad ook “Goet Doen” maar dan bij Eigen volk !

  • Heb jij soms last van de zon? Die laatste zin doet iets in die zin vermoeden…

 2. Zeker een nutteloze organisatie maar ook een zeer dure organisatie, maar ja de linkse elite profiteert van de hoge en nutteloze loonkosten

 3. Idioten lopen overal rond maar die club van super idioten scheert och alle toppen, trekt iemand van die zakkenvullers de klep open dan is het een riooluitloop van braaksel.
  Jammer dat aan dergelijke wansmakelijke misdadige organisatie geld verknoeid wordt, jammer.

 4. De UNO speelt haar rol zoals die bepaald werd in het kader van de NWO. Achter de façade van mooie woorden en principes gaat een crimineel corrupt systeem schuil. Dit kan ook niet anders gezien de UNO gebaseerd is op marxistische principes. Een van de “mede bouwers” was ten andere Alger Hiss. (=een spion in dienst van Stalin). Over de achtergronden en werkelijke bedoelingen en activiteiten van de UNO :zie bruggetjes.
  http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/nworder05.html
  http://www.crossroad.to/Excerpts/chronologies/un.htm
  Dus bij alles wat er bij de UNO gebeurt of niet, zijn er steeds verborgen agenda’s!!
  De UNO, met al de mantelorganisaties, is dan ook verantwoordelijk voor al de problemen waar we in het Europa worden geconfronteerd. De UNO handelt hier ten andere in samenspraak met de EUSSR, Raad van Europa, Nato..enz…
  Racisme en xenofobie zijn nu de “wapens” die worden ingezet tegen onze westerse beschaving. Zij vervangen in feite een wat aangebrande ” marxistische klassenstrijd”.
  De UNO is dan ook niet nutteloos, maar levensgevaarlijk!!!!

Reacties zijn gesloten.