De Roover-club breidt uit

Afbeeldingsresultaat voor n-va de kracht van de cartoonLinkse journalist wordt woordvoerder N-VA Kamer.

Hij stelde eerder dat het “knotsgek” is dat sommigen bij N-VA de VRT als links beschouwen.

VRT-journalist gaat aan de slag bij N-VA
Dirk Van Bastelaere (55), tot voor kort woordvoerder van de N-VA-fractie in de Kamer, wordt opgevolgd door Terzake-journalist Diederik Demuynck (40). Dat schrijft De Morgen op haar website.

De Morgen noemt de transfer “opvallend” omdat Van Bastelaere tot de club van Hendrik Vuye werd gerekend. Vuye stapte vorige week uit de N-VA nadat hij door partijvoorzitter De Wever van dissidentie werd beschuldigd. Eerder al werd Vuye als fractievoorzitter aan de kant geschoven voor Peter De Roover.

In de plaats van Van Bastelaere komt nu Demuynck, die, net als De Roover, tot de linkse vleugel van de Vlaamse beweging wordt gerekend.  Lees meer bij HLN

 

3 gedachten over “De Roover-club breidt uit

  1. apenvacht ten overstaan van van het artikel van zijn partij ; we zijn voor de onafhankelijkheid van Vlaanderen. Weg met deze man. op schreef:

    En nu nog beweren dat BDW een mens is van vlees en bloed en met een goede inborst. Ik heb al dikwijls vermeld dat BDW een wolf is in schapenvacht.

  2. BDW is een wolf in schapenvacht en niet de emotionele schreier die men er wil van maken. Hij is een politicus die over lijken gaat en die als het misgaat met de NVA zich zal terugtrekken in zijn fief Antwerpen en de anderen met de gebakken peren zal laten zitten. Bah

Reacties zijn gesloten.