Wil er iemand de ‘vluchtelingen’ inlichten dat ze de verkeerde kant op trekken?

Afbeeldingsresultaat voor ice age londonBinnen 15 tot 20 jaar zullen onze contreien onbewoonbaar zijn.  De vogels geven het teken dat we best onze koffers pakken en verhuizen naar warmere streken.  U bent bij deze gewaarschuwd.  Er is een nieuw IJstijdperk op komst.

Luister naar Sjeik Abd Al-Majid Al-Zindani, aan het hoofd van de rechts-en linksgeleerden uit het Prachtland Jemen, professor natuurwetenschappen, specialiteit meteorologie en buitenaardse verschijningen, trouwe volgeling van Armand Pien en berucht tegenstander van Al Gore.

Hij stelt dat we met z’n allen naar de exotische Prachtlanden, waar het een paar graden warmer is, zullen verhuizen.  Zonder toelating.  Zonder visum.  Waar blijft de EU nu?  In plaats van over visumvrijheid voor de Turken te palaberen zouden ze beter eens met sjeiks en ayatollahs gaan vergaderen over de bouw van sociale woningen voor de miljoenen landverhuizers.

De sjeik laat zich door de tv-moderator niet uit zijn veld slaan.  Het staat vast dat er sinds 500 jaar aan klimaatonderzoek gedaan wordt, in Europa, in Australië, in de VSA.  De wetenschappers waren het initieel oneens vanaf wanneer we in een reusachtig ijscontinent zouden omgevormd worden maar sinds 2013 groeiden ze naar elkaar toe.  Naar een consensus, vanaf 2014 is het zover.  Het nieuwe IJstijdperk.

En de brave man vraagt zich af waarom nog niemand van onze hooggeprezen politici met hen is gaan onderhandelen, want hij – en de rest van de Prachtlanders – wil niet dat we sterven.  De Prachtlanders hebben immers het welzijn van de rest van de wereldbevolking voor ogen.  Ze staan open voor een gesprek, voor een oplossing, maar laat één ding duidelijk wezen – hallo EU, NAVO en co. – niet d.m.v. een militaire bezetting.  Want die plannen liggen op tafel.