Links bekent aanslag in Dresden…

Afbeeldingsresultaat voor verbod rechts draaien… om te waarschuwen voor het gevaar van rechts!

Maandagavond vonden er twee explosies plaats aan een moskee en congrescentrum in Dresden.  Even stond de wereld stil.  Een laffe daad van extreemrechts.  Een nieuw bewijs van de opgang van de nazi’s.  Xenofobie, vreemdelingenhaat… de gekende lieflijkheden. Er bestond geen twijfel.  Pegida, AfD… of consoorten-Pack lieten hun ware aard zien.

Het journaille en poco politici trilden op hun benen.  Verontwaardiging alom.  Een oord des gebeds aanvallen, kan het laffer?

“De politie houdt er rekening mee dat de aanslagen door extreem-rechts zijn gepleegd uit vreemdelingenhaat. De eerste aanslag werd gepleegd voor de deur van de Turkse Fatih Camiine-moskee.” klonk het unisono.

Tot bleek dat de Indymedia een boodschap plaatste waarbij de aanslag opgeëist werd door… zgn. linkse fascisten, die daarmee een signaal wilden geven.  Een anti-fascistisch signaal en tevens een vorm van protest tegen een  “standplaatsnationalisme” en “partypatriotisme”, maar ook tegen een “vrouw- en Israëlvijandige, fascistische en antisemitische ideologie, die zich achter een zgn. ‘God’ verstopt.  Bovendien worden mensen, die naar Dresden gevlucht zijn, daar gediscrimineerd, “door de stad gejaagd en bijna omgebracht” en de slachtoffers tot “daders getekend”.

Indymedia voelde nattigheid en wiste snel de  boodschap.  Het werd echter met een screenshot bewaard.  De echtheid van het schrijven wordt nagegaan.  Uiteraard wordt onverminderd in rechtse middens gezocht naar de daders.  Zeker is zeker…

bekennerschreiben-dresden

Compact

 

4 gedachten over “Links bekent aanslag in Dresden…

  1. Onze eigenste “politiek correcte” media wist al onmiddellijk te vermelden (na het bericht) dat het een racistische daad was. Dit zonder dat er nog maar 1 aanwijzing was dat dat inderdaad zo was.

  2. Nog een bewijs dat er, binnen die Linke, mensen zijn die kunnen lezen en schrijven. Antifa herschrijft de geschiedenis over het bombardement op Dresden. De fluor bommen waren in werkelijkheid slechts speciale rookbommen die buiten wat roet geen schade hebben veroorzaakt.

  3. Over de aanslagen tegen onze kerken daar wordt er minder over gesproken. daar heeft de islam niets mee te maken. het zo mooie geweldloze islamitisch geloof pleegt geen aanslagen.
    Ik hoop alleen maar dat er nog meer aanslagen worden gepleegd op al die vredelievende moskeeën;maar hoop dat de plegers niet gepakt worden.

Reacties zijn gesloten.