De ‘oppositie’ zal links zijn

Afbeeldingsresultaat voor beleidsverklaring michel cartoonKristof Calvo en Meyrem Almaci lijken wel op het scherm gebrand.  Over zowat alles blijken zij raadpleegbaar, van klimaatrampen, aandelen, discriminatie in alle mogelijke vormen tot nefaste gevolgen van ongezonde voeding.  Telkens als de tv-zenders het over de ‘oppositie’ hebben lijkt het alsof het Vlaams Belang niet bestaat.  Niet mag bestaan.

Barbara Pas mocht de visie van het Vlaams Belang over het non-beleid van de regering Michel niet vertolken in het federale parlement.  Dat zegt het reglement van de Kamer.  U kan haar standpunt hier lezen.

Vlaams Belang gemuilkorfd bij debat over beleidsverklaring
Barbara Pas: “Net als de erkende fracties zijn wij verkozen door het volk en hebben wij het spreekrecht in het parlement. Indien men ons dat ontneemt, kan men de winkel beter sluiten.”

Lees meer…

5 gedachten over “De ‘oppositie’ zal links zijn

 1. Zouden calvo en almatchie het kamertje gekregen hebben bij de vrt waar vroeger genez en freya mochten blijven slapen???

 2. In de ganse EU en in België in het bijzonder wordt Rechts genegeerd en doodgezwegen en dat zal zeker niet beteren want indien de leugen tot waarheid wordt verheven zal de waarheid spreken beschouwd worden als een misdaad.
  (Vrij naar een quote van George Orwell is)

 3. Binnenkort wil ik nog eens omstandig reageren over het zgn. toenaderen van de N-VA tot de Vlaamsgezinde standpunten.

  Eén van de hoofdstellingen is dat de Vlaamse kiezers die de N-VA aan de macht gebracht hebben, en ze blijven steunen, medeschuldig zijn aan het verraad en de evolutie naar N-BA. Ieder burger van het land is verantwoordelijk voor zijn daden en verkeerde keuzes.

  In dit geval gaat het om misdadige beleidsbeslissingen van de N-BA-ers, die men geen Vlaamsnationalisten meer kan noemen. Alleen al het dossier van de ziekteverzekering en de sociale zekerheid, waarvan ik via W. Steffens een mail kreeg, bewijst dat we volle kracht de afgrond in rijden. Massa’s nieuwkomers betalen niets voor dure zorgen; terwijl laat Maggie De Block de gewone Vlamingen honderd miljoen besparen.

  Elke keer al ik in het Antwerpen, kom, van onze “grooten Leider”” moet ik denken hoe belgicistisch de stad er bij ligt. Men zou van grote razernij naar de Caraïben verhuizen. Geen greintje overblijfsel van de Vlaamse strijd nog te vinden in Antwerpen en al de gemeenten waar de N-BA ers aan de macht zijn.

  Jos Wouters – BOOM

  • Ook in Blankenberge is de NBA aan de macht, maar alle Vlaamse voorstellen van ons gemeenteraadslid Tanguy Veys worden door de NBA verworpen.

Reacties zijn gesloten.